WeVideo App: De montage studio in je broekzak

0
Als je allemaal video’s opgenomen hebt wil je die natuurlijk mooi aan elkaar plakken. WeVideo zorgt ervoor dat jij dit vanaf je telefoon kan doen. De app biedt een aantal mooie functies waarmee je ontzettend mooie filmpjes creërt.

Video’s bewerken in de video-editor

In de video-editor kan je video’s selecteren uit de camerarol van jouw telefoon om mee te werken. Zodra je dit hebt gedaan maakt de app een overzichtelijke tijdlijn met alle foto’s en video’s die je hebt ingevoegd. Je kan iedere video apart bewerken. Snijd de video bij, pas het geluid aan en pas de snelheid aan. Verder kan je de video draaien en de achtergrond onscherp maken. Ook kan je tekst toevoegen, als je upgrade naar de premium-versie heb je keuze tussen heel veel verschillende lettertypen. Een ander voordeel van het upgraden naar de premium-versie is dat je met green screens kan werken in je video. Als je tevreden bent over jouw stukje video kan je het volgende stukje gaan bewerken, maar natuurlijk niet voordat je een leuke overgang hebt toegevoegd. Als je een speciaal thema in je video wil dan kan dit natuurlijk ook. De gratis versie biedt zes thema’s, ieder thema heeft een eigen filter en lettertype dat gebruikt kan worden in jouw video. Muziek is natuurlijk ook van belang in een mooi thema, daarom komt de premium-versie met een uitgebreide muziekbibliotheek. Wil je toch liever jouw eigen muziek gebruiken? Dat is geen enkel probleem, je kan namelijk ook nummers vanaf je telefoon importeren.

De video afmaken

Als je de video niet af kan maken op je telefoon, dan bestaat de mogelijkheid om verder te gaan op internet met dank aan de synchronisatie van WeVideo. Je kan verdergaan op internet als je jouw project opslaat op jouw WeVideo account en dit account weer opent op internet. Op deze manier kan je altijd en overal werken aan jouw video’s. Als de video af is, sla dan jouw video op op je telefoon of deel 'm met vrienden en familie. Als je de gratis versie van WeVideo gebruikt, heeft de video een watermerk. In de premium-versie is dit niet het geval, je kan upgraden naar de premium-versie voor €10,99 per maand of €66,99 per jaar.

Plus- en minpunten

  • Beschikbaar op internet en de app.
  • Watermerk over video's.
  • Jaarabonnement is relatief duur.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
40,2 MB
Ontwikkelaar
Wevideo, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0