YouTube App: ‘s werelds beste video’s bij je

4
Met de YouTube app heb je de meest belangrijke en relevante video’s ter wereld altijd binnen handbereik. Bekijk de laatste video’s van je favoriete ‘vlogger’, de nieuwste muziekvideo’s van de populairste artiesten of stel een speellijst samen van de video’s die jouw vrienden moeten zien. Met de YouTube app heb je altijd een nieuwe video klaarstaan.

YouTube in het klein

YouTube zelf heeft waarschijnlijk geen introductie nodig. Dit videoplatform heeft meer dan een miljard gebruikers (ongeveer een derde van alle internetgebruikers), is beschikbaar in 80 verschillende talen en speelt een miljard uur aan video af per dag. Met de app heb je toegang tot al die gebruikers en al die video’s. De app zorgt ervoor dat je bijna alles kunt doen wat ook op je laptop of computer kan: reageren op video’s, speellijsten maken, nieuwe video’s en kanalen ontdekken en video’s uploaden en bewerken.

Ontdek video’s op vijf manieren

De app is verdeeld in vijf verschillende manieren om video’s te ontdekken. Op de ‘home’ pagina vind je video’s die speciaal voor jou zijn geselecteerd, gebaseerd op wat je eerder hebt bekeken of wat populair is op dat moment. Verder is er een tabje voor ‘trending’ video’s, waar de populairste video’s van de dag op een rijtje staan. Eventueel sorteer je verder op categorie. Onder ‘abonnementen’ vind je alle video’s van kanalen waarop je bent geabonneerd, terwijl je je activiteiten (bijvoorbeeld reacties op jouw reacties) onder dat kopje terugvindt. Ten slotte is er de bibliotheek, waar je video’s vindt die je eerder hebt bekeken of waar je op hebt gereageerd.

Plus- en minpunten

  • Kijk en reageer vanaf je mobiel.
  • Ontdek steeds nieuwe content.
  • Speelt niet op de achtergrond.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
17+
Downloadgrootte
234 MB
Ontwikkelaar
Google LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Jonne meijer 28/07/2019 Reactie van App.nl!
Mijn favoriete app
Ik vind het de beste app, gewoon omdat ik mezelf meestal verveel en anderen me dan kunnen vermaken( kan ik zelf niet zo goed?). Ik kan van alles opzoeken. Van muziekvideo’s tot challenge video’s, van gaming video’s tot vlogs, je kan alles vinde Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Thijs de Groot 18/06/2019 Reactie van App.nl!
Beste app ooit
Een super goeie app alleen jammer dat je geen video's zonder wifi kunt kijken Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Lizi 10/05/2019 Reactie van App.nl!
Goed
Goed Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Felicia 08/05/2019 Reactie van App.nl!
Fijne app
Fijne app erg duidelijk. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.