Adobe Scan App: scannen met veel extra’s

0
De Adobe Scan app is voornamelijk een app waarmee je papieren documenten inscant en ze tot PDF omtovert. Tot zover is de app daarmee handig, maar niet revolutioneer. Er zijn immers meerdere apps beschikbaar die deze functie hebben. Omdat Adobe ook het bedrijf is dat achter de Adobe Acrobat Reader zit (onlosmakelijk verbonden met het openen en bewerken van PDF bestanden) is het misschien weinig verrassend dat de app vooral na het inscannen van foto’s een aantal handige extraatjes presenteert.

Scan alles (en alles tegelijk)

Allereerst die scanner. Met de Adobe Scan app zorg je ervoor dat elk type document waarvan (nog) geen digitale versie bestaat, in enkele seconden als PDF beschikbaar is. De app gebruikt de camera op je telefoon om documenten te herkennen en naadloos als PDF in te passen, zodat je altijd een digitale backup hebt (of de papieren versie niet meer hoeft te bewaren). Met geavanceerde technologieën zien je documenten er altijd top uit. De inhoud is duidelijk te lezen, de app herkent vanzelf de randen van het document en zet alles netjes recht. Met een druk op de knop scan je ook meerdere pagina’s van hetzelfde document. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, dan regel je die ook via de app. Zo snijd je het document nog even bij, roteert de tekst waar nodig en past ook de kleur makkelijk aan vanuit de app.

Automatische tekstherkenning

Door de slimme toepassing van automatische tekstherkenning wordt het door Adobe Scan echter ook makkelijker om documenten te bewerken en de tekst opnieuw te gebruiken. Zo is het niet alleen mogelijk om de tekst aan te passen in de app, maar ook om de tekst buiten de app voor allerlei doeleinden te gebruiken. Hiermee heeft de Adobe Scan app echt een streepje voor op de concurrentie.

Plus- en minpunten

  • Maak PDFs met een app van de experts.
  • Gebruik de tekst uit je PDF opnieuw.
  • Vrij grote app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
140 MB
Ontwikkelaar
Microsoft Corporation
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0