AFAS Pocket App: werknemers met power

1
Voor werknemers van bedrijven die AFAS gebruiken, is er de AFAS Pocket app. Hiermee heb je toegang tot alle systemen die je bedrijf ook gebruikt op kantoor. Regel administratieve zaken op afstand, blijf op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws en houd altijd toegang tot belangrijke persoonsgegevens van collega’s en klanten. Met de AFAS Pocket app vermijd je belletjes en tripjes naar personeelszaken, zodat je meer tijd overhoudt om te werken – of juist niet.

Meld je ziek vanuit bed

De precieze opties die je tot je beschikking hebt met de AFAS Pocket app hangen af van je werkgever. Niet iedereen heeft dezelfde softwareoplossingen geactiveerd, dus het ene bedrijf zal iets meer gebruik maken van AFAS dan het andere. Om de AFAS app aan je werkgever te koppelen, heb je een activatiecode nodig. Heb je de app eenmaal geïnstalleerd en geactiveerd, dan heb je altijd en overal de controle over je eigen personeelszaken. Zo meld je je ziek en beter vanuit de app, dien je verlofverzoeken in en zie je altijd hoeveel verlofdagen je nog over hebt, stuur je reisdeclaraties en bonnetjes op binnen een paar tellen en boek je ook je uren vanaf je mobiel.

Meer dan alleen personeelszaken

Voor bedrijven die de AFAS software voor veel verschillende applicaties gebruiken, gebruik je de app ook voor een to-do list, waarbij je live kunt afstrepen wat je hebt afgerond. Ook heb je gelijk toegang tot het adressenbestand dat je voor je werk nodig hebt. Adressen van klanten en collega’s zoek je heel snel op en door de koppeling met Google Maps navigeer je ook zo naar ieder adres.

Plus- en minpunten

  • Regel personeelszaken onderweg.
  • Altijd een overzicht van werkzaken.
  • Intrekken verlof kan niet.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
42 MB
Ontwikkelaar
AFAS Software BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
jaghdoufi abdelkader 01/05/2020 Reactie van App.nl!
heel goed Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.