Alibaba.com App: van fabriek naar jou

0
Alibaba.com is de marktplaats waar fabrieken hun producten verkopen. Hier koop je dus geen hoes voor je telefoon, maar een pallet vol met hoezen die je zelf weer per stuk verkoopt. Met Alibaba.com heb je toegang tot makers van miljoenen producten uit 200 landen. Onderhandel met leveranciers en bekijk de geschiedenis en waardering van eerdere afnemers om een overwogen beslissing te nemen.

Vind je ideale leverancier

De app geeft je toegang tot miljoenen producten. Hierbij kies je ervoor om een product af te nemen zoals het gemaakt wordt, of vraag je bij verschillende producenten monsters aan om te zien welke fabrikant het beste voldoet aan je ideeën. Nadat je met zo’n monster hebt gesleuteld, kun je de aanpassingen weer doorgeven aan de fabrikant, zodat je langzaam naar je ideale product toewerkt. De precieze voorwaarden voor het bestellen van monsters en doen van aanpassingen aan een product verschillen per aanbieder. Net als veel andere apps waar je producten koopt, is de klantenservice van Alibaba een integraal onderdeel van het proces. Hoewel je normaal gesproken geen gebruik hoeft te maken van deze service, is het goed om te weten dat ze altijd bereikbaar zijn. En omdat zaken doen op afstand soms spannend kan zijn, biedt Alibaba een extra bescherming. Hiermee weet je zeker dat het product dat je ontvangt ook echt het product is dat je hebt besteld. Is dat niet zo, dan zorgt Alibaba ervoor dat er een passende oplossing komt.

Makkelijk om mee te beginnen

Een andere optie in de app is het aanvragen van offertes. Hierbij zorg je dus dat je niet op zoek hoeft naar een leverancier, maar laat je leveranciers bieden op jouw voorstel. Voor nieuwe gebruikers van de app zijn er allerlei hulpmiddelen waarmee je goed op gang komt.

Plus- en minpunten

  • Miljoenen producten, wereldwijd.
  • Laat leveranciers bieden op jouw idee.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
228 MB
Ontwikkelaar
Alibaba.com Honk Kong Limited
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0