Reclamefolder App: mis nooit meer een aanbieding

1
De reclamefolders app werkt volgens een heel simpel principe: in de app vind je alle reclamefolders van landelijke ketens en lokale winkels. Door de reclamefolders app te raadplegen voor je een aankoop doet (of de deur uit gaat om te shoppen), mis je nooit meer een actuele aanbieding.

Landelijk en lokaal

De app werkt standaard met landelijke aanbiedingen, maar ook voor lokale winkels zijn alle folders op te vragen. Ook is het mogelijk om de folders te sorteren op categorie, zodat je precies op zoek kan naar wat je nodig hebt. Als je het liefst bij bepaalde winkelketens shopt, sla je die op in je favorieten, zodat je geen aanbieding meer mist. Ook wordt aangegeven als een aanbieding is verlopen, zodat je je nooit meer vergist. Net zoals je vroeger (misschien) de meest aantrekkelijke aanbiedingen uitknipte en samenvoegde voordat je de deur uitging, knip je de aanbiedingen die voor jou het meest interessant en relevant zijn digitaal uit, zodat je alles op één plek hebt staan. Hiermee bespaar je dus niet alleen de kilo’s aan oud papier die door je huis slingeren, maar ook het gedoe van bladeren door digitale reclamefolders.

Extra functies en je geld terug

Dat is nog niet alles. Voor sommige reclamefolders zijn ook links beschikbaar, waardoor je het product in kwestie gelijk beter kunt bekijken. Ook zie je in één keer of je een folder al bekeken hebt. Voor sommige producten en folders is het zelfs mogelijk om geld terug te krijgen als je dat product koopt of hebt gekocht.

Plus- en minpunten

  • Alle folders op een rij.
  • Inclusief cashback acties.
  • Sommige folders lastig te lezen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
67 MB
Ontwikkelaar
Online Retail Service BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Cora 06/08/2019 Reactie van App.nl!
Top
Deze app gebruik ik al een lange tijd om de folders te lezen. Veel beter dan op papier ook beter voor t milieu Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.