PostNL App: alles voor versturen of verzenden

1
De officiële app van PostNL maakt het versturen van pakketjes makkelijker en voordeliger. Omdat je vanuit de app je pakketten voorbereid, staan al je gegevens bovendien gelijk opgeslagen. Met de speciale meldingenservice word je bovendien actief op de hoogte gehouden van de status van je bezorging. Dat zorgt er bovendien voor dat je bezorging veel soepeler kan verlopen.

Nooit meer postzegels kopen

Hoewel de app uitstekend werkt voor pakketjes (daarover zometeen meer), is de meest in het oog springende functie dat je vanaf nu nooit meer postzegels hoeft te kopen. Vanuit de app koop je met iDeal een postzegelcode die vijf dagen geldig is. Die code schrijf je op de plek van de postzegel en zo kan je brief gewoon op de bus. Die pakketjes dan. Het is misschien vanzelfsprekend dat je je bestelde pakketjes via de app kunt volgen, maar de app kan nog meer. Blijkt het namelijk dat het pakket bezorgd wordt op een tijdstip dat jou niet goed uitkomt, dan is er de mogelijkheid om dat tijdstip te veranderen. Ook is het een optie om het pakket bij een afhaalpunt te laten bezorgen.

Makkelijk pakketjes verzenden

De postzegelcodes die we eerder noemden, werken tot een gewicht van 2 kilo. Daarboven heb je een pakketzegel nodig. Die koop je ook via de app. Hierna breng je het pakketje naar het postkantoor, waar ze de gekochte code op je telefoon scannen en de sticker uitprinten. Zo hoef je zelf dus niet meer te printen en te plakken.

Plus- en minpunten

  • Nooit meer losse postzegels kopen.
  • Wijziging bezorgmoment of -adres.
  • Nog geen wereldwijde postzegelcodes.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
88 MB
Ontwikkelaar
PostNL Holding B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Emir 23/04/2019 Reactie van App.nl!
Precies zien wanneer je pakjes komen.
Echt een goeie app. Bestel veel aliexpress pakjes en kan hiermee precies zien wat er elke dag binnenkomt. Krijg ook een notificatie als er een pakketje gebracht word. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.