AliExpress App: het warenhuis van het internet op je mobiel

10
AliExpress is een bijzondere app om mee te winkelen. Omdat de producten die je koopt vrijwel direct van de fabriek (of gewoon uit China) komen, zijn de prijzen bijzonder laag. Dat betekent ook dat je in het begin heel veel merknamen tegenkomt waar je nog nooit van gehoord hebt. Als dit klinkt als jouw soort winkelavontuur, is de AliExpress app ideaal voor jou.

Een exotische winkelwereld

Als je de app voor het eerst opent, is het aanbod bijna overweldigend. Naast de zoekbalk zijn er in totaal 26 verschillende categorieën waarin je kunt shoppen, zoals vrouwenkleding, gereedschappen, meubels en schoolbenodigdheden. Duik je iets dieper in die categorieën, dan merk je dat de vertaling hier en daar de plank misslaat, maar met zoveel verschillende producten die je kunt ontdekken, mag dat de pret niet drukken. Sowieso is het een feest om door de categorieën te neuzen. Al eens gehoord van ‘Moeder van de Bruid Jurken’? AliExpress heeft ze. ‘Familie Bijpassende Outfits’? Jawel, AliExpress kan je hele familie van precies dezelfde outfit voorzien, zodat iedereen er hetzelfde uitziet. Je begrijpt misschien al dat deze categorieën betekenen dat eigenlijk alles wel te vinden is op AliExpress. Of je nu op zoek bent naar een obscuur vest in een ‘steampunk’ uiterlijk of een klassiek zwart jurkje, ergens in de categorieën zit precies waar je naar op zoek bent.

Even wachten

De meeste producten die je bestelt, duren iets langer om bezorgd te worden dan we tegenwoordig gewend zijn op internet. Hiertegenover staat natuurlijk de lagere prijs op de meeste producten, dus AliExpress is vooral voor wie het geen probleem vindt om even te wachten op z’n bestelling.

Plus- en minpunten

  • Eindeloos shoppen voor bodemprijzen.
  • Heel veel winkelplezier.
  • Vertaling vanuit Engels is af en toe slecht.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
178 MB
Ontwikkelaar
Alibaba.com Singapore E-Commerce Private Limited
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4.9 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0