Appie van Albert Heijn App: jouw online boodschappen app

2
Zoals de naam al zegt is Appie de officiële app van Albert Heijn. Met deze app heb je niet alleen toegang tot het online boodschappen doen van Albert Heijn waarbij je bestelling bezorgd wordt, maar maak je ook het zelf boodschappen doen een heel stuk makkelijker. Vooral als je de app combineert met je persoonlijke bonuskaart is Appie je beste vriend bij het boodschappen doen en zelfs bij het koken.

Met Appie naar de winkel

Als je de Appie app gebruikt in de winkel, wordt boodschappen doen bijna een feestje. De recepten die je uit de Allerhande opzoekt, kun je gelijk als boodschappenlijstje neerzetten in de app. Ook onthoudt de app je eerder gekochte producten om ook toe te voegen aan je boodschappenlijstje en geeft het de mogelijkheid om barcodes van producten te scannen. Neem je vervolgens je telefoon mee naar de winkel, dan staan alle boodschappen gelijk op de volgorde van je specifieke winkel en vink je ieder product af als je het gevonden hebt. Dat scheelt natuurlijk een heleboel tijd, zeker als je een nieuwe Albert Heijn bezoekt en nog niet bekend bent met de precieze indeling van de winkel. Door de app te combineren met je bonuskaart krijg je bovendien bonusaanbiedingen die precies passen bij jouw koopgedrag. Zo is het niet alleen makkelijker om je boodschappenlijstje aan te vullen, maar ook nog eens voordeliger.

Online boodschappen

Mocht je geen tijd hebben om zelf naar de winkel te gaan, dan bestel je je boodschappen gewoon online. Hierbij worden je boodschappen klaargelegd bij een speciaal ophaalpunt of helemaal thuisbezorgd. Die online boodschappenlijstjes zijn aan te passen tot 12 uur voordat de bestelling wordt afgerond.

Plus- en minpunten

  • Makkelijker boodschappen doen.
  • Boodschappen thuis laten bezorgen.
  • Speciale persoonlijke bonusaanbiedingen.
  • Thuisbezorging nog niet overal beschikbaar.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
113 MB
Ontwikkelaar
Albert Heijn B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

2 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
H. Prosje 19/11/2020 Reactie van App.nl!
Niet voor wat oudere Smartphones
Helaas niet een goede app voor wat oudere Smartphones. Ik kan hem helaas niet op mijn interne SD kaart installeren. Jammer, niet moet ik mijn persoonlijke bonussen missen die ik anders via de Email nieuwsbrief kreeg. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
J.M. 20/08/2020 Reactie van App.nl!
Handig maar niet foutloos
Werkt met lijst van boodschappen. In de winkel kun je die doorstrepen en later weer gebruiken. Dit werkt niet goed: Als je een doorgestreept item naar rechts schuift, kan de hele volgorde (onvoorspelbaar) veranderen. Dus moet je vaak door de lijst Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.