Clips App: Apple's opvolger voor iMovie

0
Als je een nieuwe iPhone hebt gekocht, staan daar altijd heel veel standaard apps op. Vaak zijn dit apps waar niemand ooit iets mee doet. Gelukkig kan je sinds kort een deel van deze apps verwijderen. Toch heeft Apple besloten een nieuwe app uit te brengen, deze app is speciaal voor apparaten die beschikken over iOS 10.3 of hoger. Clips kwam in 2017 in de Appstore en is gericht op het maken van video’s voor social media.

Clips: de makkelijke variant van iMovie

Een van de vele standaardapps op nieuwe iPhones is iMovie. iMovie is een app waarmee je video’s kunt bewerken. Toch wordt iMovie niet zo vaak gebruikt omdat het op sommige gebieden een complexe app is. Clips moet het bewerken van video’s op jouw iPhone makkelijker maken. De interface is gebruiksvriendelijker en je kan in de app video’s opnemen. Deze video’s kan je meteen bewerken door effecten, titels, stickers en emoji’s toe te voegen aan jouw video. Een nieuwe toevoeging ten opzichte van iMovie zijn de livetitels. Met livetitels wordt er direct ondertiteling toegevoegd aan jouw video als jij aan het praten bent. Alles wat jij in de video zegt wordt dan omgezet in ondertiteling. Als jij een iPhone met een TrueDepth-camera hebt, dan krijg je nog een extra functie. Je kan met een TrueDepth-camera jouw achtergrond veranderen. Zo sta je het ene moment in de huiskamer en het andere moment boven op een skyscraper.

Nog mooiere social media posts

Clips helpt jou bij het creëren voor video’s voor social media. Alle video’s die je opneemt worden opgenomen in een vierkant formaat zodat je video direct geüpload kan worden naar jouw Instagram-profiel. Ook kan je geotags en leuke stickers toevoegen om jouw video nog mooier te maken. Als je nog niet tevreden bent kan je achtergrondmuziek of een mooi effect toevoegen. Ben je tevreden? Deel dan heel gemakkelijk jouw nieuwe creatie met vrienden via iMessage en een heleboel social media platformen.

Plus- en minpunten

  • Custom stickers toevoegen aan de video.
  • Keuze uit veel titels om toe te voegen.
  • De app valt soms uit.
  • Filmt niet in landscapemodus.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
153,2 MB
Ontwikkelaar
Apple Distribution International
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0