Etsy App: de webshop voor creatievelingen

0
Ben jij altijd in de smalle straatjes van steden op zoek naar kleine winkeltjes? Winkeltjes waar ze zich focussen op kunst, creativiteit en vintage artikelen? Als je jezelf hierin herkent, is het aan te raden om eens op Etsy te kijken. Etsy is een online winkel die zich specialiseert in kunst, creativiteit en vintage artikelen. Vanaf nu hoef je niet meer eindeloos rond te speuren in grote steden, je kan alles op jouw telefoon vinden.

Anders dan andere webwinkels

Op webwinkels zoals eBay vind je heel veel verschillende producten, bijvoorbeeld kleren, telefoonopladers, toetsenborden, laptops, sieraden en make-up. Het assortiment is heel breed. Etsy focust zich op een aantal productcategorieën, namelijk creatieve en vintage producten. Neem een kijkje op Etsy en vind producten als sierraden, schoenen, kunstwerken en knutselsetjes. Door de speciale huwelijk categorie zou je zelfs een huwelijk kunnen plannen met alleen maar Etsy artikelen.

Kopen en verkopen via Etsy

Etsy maakt het voor gebruikers makkelijk om hun producten online te bestellen. Maak een Etsy account aan en sla leuke producten op of stop ze allemaal in jouw winkelwagentje. Je kan betalen met onder andere iDeal, creditcard en PayPal. Met een Etsy account heb je binnen no-time de leukste producten op de deurmat liggen. Ondanks dat je altijd iets leuks kan kopen op Etsy, kan je ook dingen verkopen. Maak jij zelf sierraden, kunst of één van de vele producten die je via Etsy kan kopen? Maak dan een verkopersaccount aan en begin met het verkopen van jouw producten! Etsy biedt hulp bij het opzetten van jouw eigen winkel, het verkopen via Etsy is voor iedereen toegankelijk. Zo kan jij creatieve producten blijven maken en er een leuk zakcentje mee verdienen!

Plus- en minpunten

  • Heel groot assortiment.
  • Kopen bij winkels overal ter wereld.
  • Slechte in-app vertalingen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
70,8 MB
Ontwikkelaar
Etsy, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0