Facebook: je digitale leven in een app

0
Facebook is de op-één-na vaakst gedownloade app in de App- en Play Store. Met ruim 2 miljard maandelijkse gebruikers vind je deze app op bijna iedere smartphone ter wereld. Als je (net als al die andere mensen) een deel van je leven op Facebook doorbrengt, is deze app dan ook onmisbaar. Houd contact met honderden mensen tegelijk of deel je leven met een selecte groep vrienden – met de Facebook app blijf je heel eenvoudig op de hoogte.

Op de hoogte van je vrienden

Met de Facebook app heb je niet alleen de mogelijkheid om al je Facebookzaken vanaf je mobiel te bekijken, maar zet je ook al je belevenissen heel makkelijk online. Omdat de meeste mensen hun foto’s en video’s met hun mobiele telefoon nemen, is de Facebook app de kortste weg om te delen wat je aan het doen bent. Door de meldingen aan te zetten, krijg je steeds een notificatie als één van je vrienden reageert op wat je online geplaatst hebt. Nu Facebook meer en meer gebruikt wordt om ook live video’s op te nemen en te bekijken, heb je met je mobiel altijd alles bij je om op de hoogte te blijven van wat je vrienden aan het doen zijn. Ook deel je je leven met één druk op de knop. Mocht je je leven liever delen met een kleinere groep dan al je virtuele vrienden, dan pas je dat gewoon aan in de app.

Ga verder met Facebook dan alleen de app

Door de grote invloed van Facebook op het online leven merk je dat de Facebook app niet alleen als app op zichzelf gebruikt hoeft te worden. Vaak kun je met je Facebookaccount ook inloggen op andere websites en je Facebookprofiel gebruiken als een digitaal paspoort. Zelfs als je dus geen groot fan van Facebook bent, heeft de app een aantal voordelen die je over het hele internet gebruikt.

Plus- en minpunten

  • Alle opties van Facebook op je mobiel.
  • Het beste online vriendenboek.
  • Kost veel opslag op je telefoon.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
532 MB
Ontwikkelaar
Facebook.Inc
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0