WhatsApp App: zo bereikbaar als je zelf wilt zijn

1
WhatsApp is in Nederland zo populair, dat de meeste mensen bij het woord ‘app’ eerder aan een berichtje in Whatsapp Messenger denken dan aan een applicatie die je download in de Play Store van Google of Apple’s App Store. Die populariteit komt natuurlijk in de eerste plaats doordat bijna iedereen die je kent ook gebruik maakt van Whatsapp en doordat de app hetzelfde blijft als je van telefoon of zelfs van platform wisselt. Naast die redenen heeft de app zelf ook een heleboel mogelijkheden en goede kanten die het voor de twijfelaar echt de moeite waard maken.

Chatten zonder je abonnement te gebruiken

Met WhatsApp stuur je berichten naar iedereen in je telefoonboek die ook WhatsApp heeft. Omdat de berichten via een internetverbinding worden verstuurd en ontvangen, betaal je niet per bericht en ben je ook bereikbaar op het moment dat je bijvoorbeeld in het buitenland geen netwerk hebt, maar wel via WiFi verbinding hebt. Sterker nog, met WhatsApp kun je ook helemaal gratis bellen op dezelfde manier. Vanuit het gesprek heb je de optie om te bellen of een videogesprek te beginnen. Ben je er even niet, dan krijg je zo gauw je weer online komt een overzicht van alle gemiste oproepen en alle berichtjes die je hebt gemist. Omdat WhatsApp je gesprekken offline bewaard, kun je zo gewoon verder. Door groepschats te maken, chat je met vriendengroepen of familie tegelijkertijd, waarbij het delen van media nog steeds hetzelfde werkt.

Ook vanaf je laptop beschikbaar

Als je even geen telefoon bij je hebt of liever een gesprek op de computer voert, heb je ook de mogelijkheid om WhatsApp op je computer te gebruiken, met WhatsApp Web. Dit is vooral handig voor bedrijven die WhatsApp aanbieden als een vorm van klantenservice.

Plus- en minpunten

  • Berichten sturen zonder netwerk.
  • Maak makkelijk groepchats.
  • Automatisch gedownloade media neemt veel ruimte in.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
139 MB
Ontwikkelaar
WhatsApp, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Felicia 08/05/2019 Reactie van App.nl!
Top
Fijne app Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.