Favoroute App: reizen op jouw manier

1
Reizen aan de hand van reisgidsen gebeurde al lang voor de opkomst van smartphones en apps. Wat klassieke reisgidsen echter niet kunnen, is zorgen dat jouw reisadvies precies aansluit op jouw situatie. Het is nogal een verschil of je een tweewekelijkse vakantie rondom Rome boekt of er achter komt dat je vliegtuig is vertraagd en je precies één dag hebt om de hoogtepunten te zien. Hoe zorg je er op dat moment voor om toch het meest uit je reis te halen? Met Favoroute, dus.

Reisgidsen voor mensen als jij

Favoroute is een reisgids die gebruik maakt van alle voordelen van mobiel reizen. Niet alleen kies je met Favoroute een type reis dat helemaal past bij jouw omstandigheden, maar doordat de reisgidsen door andere reizigers worden beschreven, heb je ook het voordeel van een ‘insiders look’. Ontdek de restaurants waar je anders uren naar had moeten zoeken, krijg het beste uitzicht van de stad zonder er toeristengeld voor te betalen en zorg dat je bestemming helemaal in het teken staat van wat jij wilt. De app is gratis, maar de reisgidsen zelf verschillen per gids.

Stedentrips met kinderen of alleen

Dat laatste gebeurt vooral door de verschillende thema’s die Favoroute aanbiedt. Die thema’s zorgen dat je een reis aangeboden krijgt die past bij jouw omstandigheden. Zo is een stedentrip met kinderen nogal wat anders dan een reis die is gemaakt voor single backpackers. Met Favoroute krijg je een reisgids die gemaakt is voor jou. Je hebt de keuze uit bestemmingen op zes continenten, waarbij het aanbod verschilt per continent. Veel gidsen zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Plus- en minpunten

  • Kies een thema dat bij jou past.
  • Geschreven door mensen als jij.
  • Vooral populaire bestemmingen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
17 MB
Ontwikkelaar
Favoroute
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Corry 10/06/2019 Reactie van App.nl!
Zo veel leuke dingen gezien
Aanrader!! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.