Trivago App: vergelijk prijzen voor 2 miljoen hotels

0
Met de trivago app heb je de beste hotelvergelijkingssite ter wereld altijd op je telefoon. Vind de beste deals tussen bijna 2 miljoen hotels en zoek op bijna tweehonderd boekingssites, zodat je alle beschikbare prijzen in één oogopslag vergelijkt. Zo weet je altijd precies het juiste hotel te vinden voor de laagste prijs, waar je ook heengaat.

Alle prijzen op een rijtje

Een van de grootste problemen van reizen is het vergelijken van verschillende deals en zorgen dat je niet teveel betaalt. Afhankelijk van waar en wanneer je zoekt, kan de prijs van een hotelkamer wel honderden euro’s verschillen per boekingswebsite. Zou het dan niet fijn zijn als je al die prijzen op een rijtje zou kunnen zetten en de beste deals heel makkelijk vindt? Dat is precies wat de trivago app voor je doet. Aan de hand van jouw reisplannen en je wensen stel je de voorkeuren voor een hotel in, waarna de app je een lijst geeft met de beschikbare opties en alle verschillende prijzen voor de verschillende boekingsapps. Hiermee hoef je nooit meer hetzelfde hotel op te zoeken op verschillende websites, omdat al die websites gelijk al in het overzicht van je trivagozoekopdracht staan. Met trivago bespaar je dus niet alleen geld, maar ook een heleboel tijd.

Precies wat je zoekt in een hotel

Nu is prijs niet altijd het belangrijkst bij het vinden van een comfortabel hotel. Daarom is het goed dat je met filters precies de dingen kan selecteren die jij belangrijk vindt. Zorg ervoor dat er iedere ochtend ontbijt voor je klaarstaat, dat je ook in een ver en onbekend land gewoon op WiFi kunt inloggen, of dat je alleen hotels ziet die goed in je budget passen.

Plus- en minpunten

  • Altijd de beste deals voor hotels.
  • Bespaar tijd en geld op je reis.
  • Niet de grootste keuze.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
71 MB
Ontwikkelaar
trivago N.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0