Vluchtradar App: volg ieder vliegtuig live

1
Met de Vluchtradar app heb je ieder moment op de dag een uniek kijkje in de wereld van het wereldwijde vliegverkeer. Zoek op welk vliegtuig er op dit moment boven je huis vliegt, wanneer je grootouders op het vliegveld verwachten aan te komen, of hoe lang de vlucht van Berlijn naar Edinburgh zou moeten duren. De vluchtradar geeft je informatie over alles wat door de lucht gaat en laat je ieder toestel opzoeken en volgen.

Vluchtradar: alles over vliegtuigen

Het hoofdscherm is een interactieve kaart waarop je alle vliegtuigen ter wereld live volgt. Door in en uit te zoomen, krijg je een beter overzicht wat er om je heen gebeurt. Ieder toestel wordt met een klein symbooltje aangegeven en als je hierop klikt, krijg je een overzicht van de belangrijkste informatie: wat voor toestel het is, onder welke maatschappij het vliegt en wat het vluchtnummer is, vertrek- en aankomsttijden en de weersomstandigheden bij vertrek en aankomst. Voor spotters is het prettig dat je altijd vliegtuigen kunt filteren op merk en model. Hierbij negeer je alle saaie standaardmodellen en volg je bijvoorbeeld de paar modellen van de nieuwste Airbus over de hele wereld. Zulke liefhebbers scrollen in het overzicht bovendien nog iets verder naar beneden om de hoogte van het vliegtuig te bepalen, de snelheid waarmee het vliegt, de precieze koers in graden en de positionele informatie. Zolang je dit toestel hebt geselecteerd, is het in rood aangegeven en volg je het over de kaart. Met een abonnement zet je eventueel nog notificaties aan.

De app van Vluchtradar is veel beter met een abonnement

Zo’n abonnement kost je € 4,99 per maand, € 9,99 voor drie maanden, of € 19,99 per jaar. Hiermee heb je ook toegang tot extra opties zoals de weer- en regenkaart en haal je de (vele) advertenties uit de app.

Plus- en minpunten

  • Ideale app voor vliegtuigfanaten.
  • Altijd live updates over je vlucht.
  • Vrij grote app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
160 MB
Ontwikkelaar
Apalon Apps
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Mirjam 09/07/2019 Reactie van App.nl!
Handig om te hebben
Aangezien er geen wifi nog in vliegtuigen zit, is contact onderhouden niet echt mogelijk. Daarom was het fijn om de vliegreis in de gaten te kunnen houden, zodat we wisten hoe laat we iemand op moest halen op Schiphol na vertraging. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.