VakantieVeilingen App: op reis voor een prikkie

0
Met VakantieVeilingen ga je het voordeligst erop uit. Door het veilingmodel maak je kans op reizen, hotels, avondjes uit en nog veel meer voor een fractie van de gewone prijs. Bied op de tripjes die je sowieso al wilde maken en bespaar flink, of vind een unieke aanbieding die je niet kunt laten lopen. Met de VakantieVeilingen app heb je niet alleen duizenden uitjes om uit te kiezen, je neemt bovendien de spanning van de veilig altijd met je mee.

Van sauna tot Barcelona

Op VakantieVeilingen staan allerlei uitjes voor een belachelijk lage prijs, soms vind je hele vakanties voor € 1. Samen met alle andere gebruikers van de app bied je steeds iets hoger, terwijl de klok aftelt. Aan het einde van de veiling heeft degene met het hoogste bod gewonnen. Per dag staan er honderden veilingen op de app, die onderverdeeld zijn in negen verschillende categorieën, van beauty en sauna tot complete vakanties en zelfs de nieuwste huishoudproducten. In iedere categorie vind je de veilingen gesorteerd op hoe snel ze aflopen. Je bent dus altijd nog op tijd om snel even een veiling mee te pakken. Blader je liever rustig door de categorieën om echt te zoeken wat bij jou past, dan kan dat ook. Eventueel is er een zoekfunctie waarbij je jouw favoriete uitje invult om te zien of er veilingen voor dat uitje aan de gang zijn. Voor iedere veiling is er de optie om een alarm te zetten, zodat je twee minuten voor het einde een berichtje krijgt. Zo zie je dan of het de moeite van het meebieden waard is.

Ook voor je nieuwe stofzuiger

Hoewel de vakanties op VakantieVeilingen het meest tot de verbeelding spreken, zijn er ook goede aanbiedingen te vinden voor je gewone dagelijkse leven. Zo zijn er allerlei huishoudelijke producten te verkrijgen die net zo’n goede deal zijn als de vakanties. Als je een nieuwe stofzuiger nodig hebt, is het handig om eerst even je VakantieVeilingen app te openen om de laatste veilingen door te spitten.

Plus- en minpunten

  • Spotgoedkope vakanties en uitjes.
  • Altijd spannende veilingen.
  • Veel veilingen die geen vakantie zijn.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
35 MB
Ontwikkelaar
Emesa B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0