Games

9x de leukste game apps voor als het slecht weer is buiten

Met het wisselvallige Nederlandse weer is het vaak maar al te fijn om lekker thuis te blijven. Maar wat ga jij op een regenachtige zondag nu doen? Wij hebben de oplossing, namelijk tien bijzonder leuke games voor op jouw smartphone. Bekijk hieronder onze toplijst en zie over er ook iets voor jou tussen zit. Tip, verwijder andere apps die je niet of minder gebruikt want opslagruimte zal je nodig hebben!
9

Red

Games
0
Meer info

Het spelletje Yellow was lange tijd erg populair, het doel was om te proberen alle schermen geel te maken. Alleen werkt dat bij alle schermen net wat anders, oftewel skills zijn noodzakelijk. De maker van deze populaire game heeft nu het vervolg Red uitgebracht. Het spel werkt hetzelfde, er dient gepuzzeld te worden om alle schermen rood te krijgen. En ook de applicatie Red is helemaal gratis.

8

Rusty Lake Paradise

Games
1
Meer info

Alle Rusty Lake spellen zijn van Nederlandse makelaardij en dat is ook zeker te zien aan de kwaliteit. De geweldige game Rusty Lake Paradise brengt de speler naar een eiland, het doel is om achter de doodsoorzaak van de moeder te komen. Maar het eiland wordt op dat moment ook geteisterd door een tiental plagen. Het zal dus niet gemakkelijk worden om de puzzels op te lossen, maar het spel is echt een enerverend avontuur.

7

Jydge

Games
0
Meer info

De game Jydge zal de speler laten ervaren hoe het is om een politieagent te zijn. Natuurlijk is het allemaal wel wat overdreven, maar desondanks erg spannend en leuk om te spelen. Schiet de vijanden naar de grond, probeer de gijzelaars te bevrijden en ga op zoek naar bewijsmateriaal. Let wel op, het kan zijn dat jij als eerste neergaat en dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen.

6

Valley Between

Games
0
Meer info

Natuurliefhebbers kunnen nu ook de smartphone erbij pakken op de grauwe zondag. Het spel Valleys Between draait namelijk om de natuur, alleen moet jij deze aansturen. Het is helemaal aan jou om ergens water of bomen te laten verschijnen, maar doe dit wel op de juiste manier. Teveel planten en er worden meer huizen gebouwd in de omgeving. Het doel is om de natuur zo lang mogelijk intact te houden.

5

Scooby-Doo Mystery Cases

Games
0
Meer info

Scooby-Doo kennen wij natuurlijk allemaal wel. De smartphone game Scooby-Doo Mystery Cases is vooral geschikt voor de kids, maar ook volwassenen kunnen er aardig veel plezier aan beleven. Probeer de mysteries op te lossen, verdien de sterren en win!. Tijdens het spelen kunnen de gamers ook allerlei voorwerpen verzamelen.

4

Flipflop Solitaire

Games
0
Meer info

De meeste van ons zullen wel bekend zijn met het spel Solitaire, alleen heeft de maker Zach Gage er een nieuwe twist aan gegeven. Jij kan zelf bepalen hoe Flipflop Solitaire gespeeld zal worden, simpelweg door de regels aan te passen naar eigen voorkeur. Bepaal zelf met hoeveel kleuren kaarten er gespeeld zal gaan worden, hierdoor kan jij dus de moeilijkheid aanpassen.

3

Life is Strange

Games
0
Meer info

Het spel Life is Strange kent een uitzonderlijke mooie vormgeving en geweldige graphics. In het spel speelt het meisje Max de hoofdrol, zij bezit een kracht waarmee de tijd kan worden teruggedraaid. In deze game moet jij keuzes maken en bekijken welke gevolgen die hebben op het verhaal. De game applicatie Life is Strange is alleen beschikbaar op de iPhone en tablet.

2

Inside

Games
0
Meer info

De liefhebbers van horror zullen maar al te graag de game Inside willen spelen. In het spel duik jij in de huid van een jongetje die in een totaal andere wereld terecht komt, alleen wel een hele duistere. Probeer zo goed als mogelijk om te gaan met alle ellende en overleef in deze kwaadaardige wereld. Het is een prachtig spel geworden waarop jij uren aan speelplezier kan beleven.

1

Thumper

Games
0
Meer info

Thumper was enkele jaren geleden al een grote hit onder de computerspelers, maar kan nu ook op de iPhone gespeeld worden. Het is een reactiespel waarvoor jij wel een beetje ritmegevoel moet hebben. Ontwijk de obstakels op het ritme van de muziek, haal zoveel mogelijk levels en verbreek de hoogste scores. Echt een aanrader!

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Jazz 22/07/2019
Andere Opties.
Denk toch dat games zoals: Brawl Stars Gta San Andreas Clash Royale Minecraft Erin zouden moeten staan. Zijn ook echt goeie games voor binnen als het buiten regent. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Reacties laden [1]
23/07/2019
Andere Opties.
Hallo Jazz, bedankt voor je suggesties. Brawl Stars is ook één van onze favoriete games!