Groupon App: onweerstaanbare deals voor iedereen

0
Op zoek naar onder andere een dagje uit, autolessen, vakanties, magazines of waardebonnen? Groupon geeft heel veel korting op heel veel producten. Installeer Groupon en pak fikse kortingen op allerlei leuke activiteiten. De app van Groupon is makkelijk in gebruik en geeft een duidelijk overzicht van de lopende kortingen.

Kortingen voor iedereen

De Groupon app biedt veel leuke kortingen op bijvoorbeeld een dagje uit. Een dagje naar Londen voor €20 of een echte ster kopen in het helal voor €30 zijn hele verschillende aanbiedingen die bijna dagelijks voorbijkomen bij Groupon. Omdat Groupon zo’n groot aanbod aan kortingen heeft, hebben ze categorieën aangemaakt om alles overzichtelijk te houden. Ben je op zoek naar kortingen in de buurt zoals een goedkoop driegangenmenu of een lekkere massage? Filter dan de kortingen op afstand, zo zie jij alle kortingen bij jou in de buurt. Groupon biedt kortingen in heel Nederland, er is altijd iets leuks te doen bij jou in de buurt!

Kopen en verzilveren van Groupons

De kortingen worden bij Groupon Groupons genoemd. Je kan Groupons gemakkelijk kopen vanuit de app. Maak een account aan en betaal met onder andere iDeal om de nieuwste deals in jouw winkelmandje te plaatsen. Het verzilveren van de Groupons verschild bij iedere actie. Maak je geen zorgen, in de omschrijvingen staat duidelijk uitgelegd wat je moet doen. Fysieke producten worden vaak gewoon geleverd aan huis, het verzilveren doe je dan vaak vanuit de app. Aanbiedingen van restaurants of hotels kunnen meestal verzilverd worden door een aantal dagen van tevoren een reservering te plaatsen. Het kopen en verzilveren van Groupons is dus erg makkelijk. Download snel de Groupon app om gebruik te maken van alle voordelen die Groupon te bieden heeft!

Plus- en minpunten

  • Betalen en verzilveren in de app.
  • Groupons filteren op locatie.
  • Groupon stuurt veel meldingen en mails.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
88,9 MB
Ontwikkelaar
Groupon, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0