Holo App: combineer de wereld en je fantasie

0
Holo is een app waarmee je hologrammen in de wereld om je heen plaatst en je omgeving een stuk leuker en spannender maakt. Een hologram is een virtuele versie van iets of iemand en in de Holo app zitten meer dan 300 hologrammen standaard inbegrepen. Hiermee voeg je 3D objecten toe aan de wereld om je heen. Doordat een hologram driedimensionaal is, plaats je het object precies waar je het wilt hebben.

Een wasbeer op je keukentafel

Je begint met Holo door een bepaald hologram te kiezen en ‘m met je camera ergens neer te zetten. Zit je bijvoorbeeld aan je keukentafel en kies je de wasbeer, dan richt je je camera naar de keukentafel. Holo herkent zo’n oppervlak vanzelf en tovert de digitale wasbeer op je keukentafel. Nu blijft de wasbeer rondlopen op de tafel en kun je er zelfs omheen lopen. Ook als je je camera even ergens anders op richt, blijft je gekozen hologram op z’n plek. Zolang je de app aan hebt staan, is het dus alsof de hologram echt in je omgeving is.

Veel verschillende hologrammen

Holo biedt een groot aantal verschillende hologrammen. Veel hologrammen zijn dieren, maar ook verschillende modellen zijn beschikbaar als hologram. Hierbij kun je denken aan letterlijke modellen, maar ook bekende mensen als sporters, historische figuren en mensen die Holo zelf heeft uitgekozen. Regelmatig worden er nieuwe hologrammen toegevoegd. Met Holo heb je dus altijd iets nieuws in huis, in je achtertuin of als je op straat loopt. Je kunt foto’s maken met je hologram in beeld, waardoor je de gekste foto’s krijgt. Een foto maken met een van de holomodellen werkt trouwens het beste van een afstandje, omdat ze wat vager worden als je dichterbij komt.

Plus- en minpunten

  • Voeg 3D objecten toe aan je omgeving.
  • Meer dan 300 modellen.
  • Sommige hologrammen erg apart.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
130 MB
Ontwikkelaar
8i Limited
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0