Hyperlapse App: Een bijzondere toevoeging

0
Soms heb je wat extra's nodig in een van je video’s, dan kan je bijvoorbeeld een mooie foto of een sfeershot toevoegen. Als je op zoek bent naar wat meer actie kan je ook een timelapse of hyperlapse toevoegen. Als je een timelapse wil maken zet je jouw camera neer, zodat je camera niet wordt bewogen. De foto’s die jouw camera vervolgens maakt worden samengevoegd tot een versnelde video. Voor het maken van een hyperlapse verplaats je jouw camera na iedere foto om de foto’s vervolgens aan elkaar te plakken. Ondanks dat Instagram de app Hyperlapse noemt, is deze app alleen geschikt voor een timelapse.

Hoe werkt de app?

Als je de app opent zie je alleen het beeld dat de camera op jouw telefoon heeft, een sluiterknop en een mogelijkheid om de selfiecamera van jouw telefoon te gebruiken. Als je op de sluiterknop drukt begint de app met het opnemen van een video. Onderin zie je hoe lang je al aan het filmen bent en hoe lang de timelapse wordt als je de video zes keer versneld. Als je de opname eindigt kan je de keuze maken de video sneller of langzamer af te spelen, te bewaren om later te bewerken of om de video meteen op te slaan. De video wordt opgeslagen op de filmrol van jouw iPhone. Je kan de nieuwe timelapse vanuit de app gemakkelijk delen met jouw vrienden!

De makkelijkste app uit zijn categorie

De Hyperlapse app is waarschijnlijk een van de meest makkelijke apps in de video categorie. Je hoeft dus geen held te zijn op het gebied van video’s maken om deze app te gebruiken. De app heeft weinig functies en is dus niet bedoeld voor professionals die graag hun opname-instellingen voor iedere video willen aanpassen. Hyperlapse geeft iedereen de mogelijkheid om prachtige timelapses toe te voegen aan hun video.

Plus- en minpunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Advertentievrije app.
  • Opname-instellingen niet aan te passen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
13,3 MB
Ontwikkelaar
Instagram, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0