Instagram App: het fotoalbum van het internet

3
Instagram is dé fotoapp bij uitstek. Geen andere app doet zoveel met foto’s als Instagram en bij geen enkel andere app word je zo veel afgeleid van de foto’s in je tijdlijn. Hoewel er door de jaren heel veel extra opties zijn bijgekomen, is je Instagramtijdlijn nog steeds een lust voor het oog. Met een visueel heel aantrekkelijke tijdlijn, is Instagram een app die je blijft openen.

Foto’s delen door hashtags

Zoals bij veel andere sociale media apps ook gebeurt, werd Instagram eerst niet goed begrepen. Je kon er immers alleen maar foto’s op delen. Daar hadden mensen Facebook toch voor? Een paar jaar later heeft Instagram bijna een miljard gebruikers en een duidelijke visie. Instagram is niet alleen maar de app waar je je foto’s deelt. Voor veel mensen is het de beste plek om geïnspireerd te raken, om recepten te vinden, fitnessguru’s te volgen en zelf ook volgers te verzamelen. Toch is het belangrijkste gedeelte van Instagram de foto’s die je deelt en door anderen gedeeld worden. Doordat je iedere foto van hashtags kunt voorzien, deel je je foto’s heel makkelijk in met soortgelijke foto’s van anderen. Zo worden ze door Instagram (met jouw hulp) gegroepeerd in verschillende categorieën, waardoor je weer gerelateerde content vindt die aansluit bij jou interesses.

Meer dan alleen foto’s

Aan de pure foto’s zijn door de jaren heen nog andere functies toegevoegd. Zo heb je Instagram stories, waarbij gebruikers een verhaal in beeld maken dat 24 uur blijft staan. Ook deel je nu video’s gewoon in je tijdlijn en is er een chatfunctie ingebouwd waarmee je met andere gebruikers kunt chatten. Iedere maand probeert Instagram wel iets nieuws, waardoor je tijdlijn en de app er nooit hetzelfde uitzien.

Plus- en minpunten

  • Deel perfecte foto's met filters.
  • Maak 'stories' voor je volgers.
  • Duurt even om te leren.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
164 MB
Ontwikkelaar
Instagram, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4.7 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Flinterke 28/08/2019 Reactie van App.nl!
Top app
Ik vind het een goede app, zowel voor jezelf als de ander. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Dylan 25/07/2019 Reactie van App.nl!
Goede app
Een goede app waarmee je je favoriete sterren of celebreties kan volgen Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Daisy 24/07/2019 Reactie van App.nl!
Super!
Leukste app op telefoon! Echt zo leuk Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.