LinkedIn App: je zakelijke leven op

0
LinkedIn is het online netwerk voor professioneel gebruik. Met een LinkedIn-profiel heb je een digitaal overzicht van je bestaande netwerk en breid je dat netwerk heel makkelijk uit. Door de app te downloaden, heb je de belangrijkste functies van dit sociale netwerk altijd bij je en wordt het nog makkelijker om je voor te bereiden op een belangrijke vergadering of evenement.

Altijd middenin je netwerk

Met de app zit je altijd middenin je netwerk. Het hoofdscherm is voor je tijdlijn, waarin je alle updates van je connecties langs ziet komen. Niet alleen updates van je connecties, maar ook de reacties die ze op relevante artikelen en hun connecties hebben geplaatst, komen voorbij. Ook is dit de plek waar je zelf reageert op updates. Een overzicht van de belangrijkste updates vind je overigens onder de notificaties, die een apart scherm innemen. Hier zie je mijlpalen binnen je netwerk voorbijkomen, bijvoorbeeld een collega die een jubileum viert, iemand uit je netwerk die jarig is, of belangrijke updates waarvan LinkedIn vermoed dat je ze echt niet wilt missen.

Actief op zoek naar kansen

Je gebruikt de LinkedIn app ook voor meer proactieve momenten. Voor het zoeken van een nieuwe baan of functie is de laatste knop gereserveerd. Hier zie je welke mogelijkheden bij jou passen en kun je ook aangeven als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Door je profiel bij te werken en aan te geven waar en waarin je wilt werken, zorgt LinkedIn dat alleen die kansen bij jou terechtkomen die ook echt bij je passen. Om je netwerk uit te breiden, heeft de app een tabje met je connecties. Hier zie je mensen die LinkedIn je aanraad, gebaseerd op je bestaande netwerk, je fysieke locatie of de contacten in je telefoon. Wil je een gesprek aangaan met iemand uit je netwerk of iemand waarmee je nog geen connectie hebt, dan is het derde tabje voor jou.

Plus- en minpunten

  • Zakelijke contacten binnen handbereik.
  • Vind nieuwe kansen en connecties.
  • Aparte app voor artikelen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
144 MB
Ontwikkelaar
LinkedIn Corporation
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0