MoviePro App: Voor de professionals

0
Dankzij de technologische ontwikkelingen op het gebied van camera’s in mobiele telefoons heb je bijna geen videocamera meer nodig. Vroeger kon het nog wel eens lastig zijn om het perfecte shot te krijgen, omdat videocamera’s ontzettend groot waren. Tegenwoordig kunnen we onze telefoons als videocamera’s gebruiken en de MoviePro app bewijst dat.

Geen app voor beginners

De MoviePro app is zeker geen app voor beginners. De app biedt namelijk veel opties die een DSLR-camera ook heeft. Je kan zo’n beetje alles aanpassen wat er aan te passen valt, denk aan de belichting, sluitertijd, witbalans en de focus. Je kan alle opname-instellingen instellen zoals jij dat wil. Behalve het aanpassen van beelden kan je ook de audio aanpassen. Zo heb je goed geluid bij goede beelden. Verder biedt de app nog veel andere functies zoals het aanpassen van de resolutie, het omlaag brengen van de bestandsgrootte, het aanpassen van de frame rate en het toepassen van videostabilisatie.

Zo gemakkelijk mogelijk

Door de vele functies zullen beginners door de bomen het bos niet meer zien. De functies die de MoviePro app te bieden heeft, zullen de eerste keer overwelmend kunnen zijn. Toch hebben de ontwikkelaars achter MoviePro geprobeerd de app zo makkelijk mogelijk te houden. Zo kan je bijvoorbeeld goede instellingen bewaren in een van de vijf presets. Met een preset hoef je niet iedere keer de app opnieuw in te stellen, al jouw instellingen blijven bewaard. Ook kan je verschillende instellingen vastzetten zodat je de instellingen niet continu hoeft bij te werken, denk aan het vastzetten van de focus. Als je de focus vastzet hoef je niet continu te blijven focussen op jouw object, dit scheelt een heleboel tijd. Als je de MoviePro app koopt, is het verstandig om alle functies te bekijken. Wanneer je alle functies begrijpt kan je optimaal gebruik maken van de app.

Plus- en minpunten

  • Heel veel extra instellingen.
  • Alle instellingen zijn goed geordend.
  • Heel complex voor beginners.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
18,3 MB
Ontwikkelaar
Deepak Sharma
Prijs
€6,99

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0