NS App: al je reisinformatie zonder vertraging

0
Met de NS app heb je meer informatie over je treinreis dan je nodig hebt. Niet alleen plan je je reis met de app, maar je vindt ook van alles over de voorzieningen op bepaalde stations, prijsinformatie, updates over werkzaamheden en vertragingen en uitgebreide overstapinformatie. Met de NS app op je mobiel ga je altijd voorbereid op reis.

Niet alleen maar een reisplanner

Allereerst plan je met de NS app al je reizen. Of je nu ruim van tevoren moet weten hoe lang een reis van Amsterdam naar Middelburg duurt (net geen drie uur), hoeveel diezelfde reis kost met een kortingskaart (€ 15,20 voor een enkeltje) óf wat de handigste route is nu de trein op Amsterdam Centraal net voor je neus is weggereden, met de NS app heb je binnen mum van tijd het antwoord op al je treinvragen. Ook zie je altijd welke trajecten werkzaamheden (gaan) hebben, zodat je rekening kunt houden met eventuele vertragingen. Daarnaast is het ook mogelijk om de app te gebruiken voor het kopen van kaartjes. Hierbij hoef je de app niet alleen te gebruiken voor gewone e-tickets, maar ook voor toeslagen op bepaalde routes kun je in de app terecht. En tijdens je reis houd je je aankomststation heel simpel in de gaten. Zo zie je de openingstijden van winkels, het aantal beschikbare OV-fietsen en de aansluitende lokale vervoersmogelijkheden. Log je in op de app met je account, dan heb je ook gelijk toegang tot je reisgeschiedenis.

Onmisbare app voor treinfanaten

Maar het leukste aan de app is alles wat niet persé nodig is. Omdat de app alle informatie over treinen voor je in de gaten houdt, ben je van meer op de hoogte dan strikt gezien nodig is. Voordat de trein aankomt, kun je al zien waar de eventuele stiltecoupés zich bevinden. Door middel van GPS weet je ook hoe snel de trein rijdt, of je WiFi gaat hebben tijdens je reis, hoeveel zitplaatsen de trein heeft (niet hoeveel er beschikbaar zijn) en of je je telefoon kunt opladen.

Plus- en minpunten

  • Echt alle informatie over je reis.
  • Live updates bij vertragingen.
  • Nog geen opties voor smartwatches.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
143 MB
Ontwikkelaar
Reisinformatiegroep B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0