Polarsteps App: een live reisverslag zonder moeite

2
Als je meer van reizen houdt dan van het inplakken van de foto’s, is er geen betere app voor jou dan Polarsteps. Deze app houdt nauwkeurig bij wat je doet tijdens je reis en maakt vanzelf een prachtig reisverslag voor je. Bij thuiskomst blader je rustig door al je avonturen of bestel je het reeds gemaakte fotoalbum van je reis heel gemakkelijk.

Houd het thuisfront op de hoogte

Polarsteps snapt dat je tijdens je reizen liever niet bezig bent met het nu al samenstellen van je fotoalbum of het beantwoorden van de e-mails van je nieuwsgierige oom die stiekem nog even wat wetenswaardigheden over je bestemming tussen de berichtjes door smokkelt. Als je op reis bent, moet je je helemaal kunnen focussen op wat er om je heen gebeurt. Daarom doet Polarsteps al die bijzaken voor je. Door je locatie steeds te bepalen en jouw foto’s daarmee te combineren, maakt Polarsteps vanzelf een reisverslag voor je. Niet alleen foto’s, maar ook je locatie op de wereldkaart en je route worden vanzelf gedeeld op je eigen profiel. Voor geïnteresseerde thuisblijvers is dat profiel altijd online beschikbaar. Je hoeft dus geen Polarsteps profiel te hebben om mee te leven.

Inspiratie van anderen

Tijdens je reis raadt de app ook allerlei dingen aan die je anders eventueel zou missen. Zo is niet alleen het inzien van je reis, maar ook het inplannen van bezigheden en attracties nog makkelijker met Polarsteps. Mocht je nog niet weten waar je bestemming is, dan heeft Polarsteps ook een uitgebreid assortiment aan reizen die anderen hebben gemaakt of door de makers van de app zijn samengesteld.

Plus- en minpunten

  • Iedereen op de hoogte van je reis.
  • Fotoalbum met een druk op de knop.
  • Foto's nemen moet met je mobiel.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
223 MB
Ontwikkelaar
LatLong B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4.5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Dirk 09/05/2020 Reactie van App.nl!
Foto's vanuit camera kan soms
Je kunt ook foto's uit de camera (met wifi, nfc) mits dit op de camera zit overzetten op de telefoon. Ik heb zelf zo een prachtig boek gemaakt. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Dirk 09/05/2020 Reactie van App.nl!
Foto's vanuit camera kan soms
Je kunt ook foto's uit de camera (met wifi, nfc) mits dit op de camera zit overzetten op de telefoon. Ik heb zelf een prachtig boek zo gemaakt. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.