Powerdirector App: Voor de mobiele regisseurs

0
De Appstore heeft een groot aanbod aan hoge kwaliteit videobewerking apps, in de Playstore is het aanbod aanzienlijk kleiner. Als je graag video’s wil gaan bewerken op jouw Android apparaat, dan is PowerDirector een aanrader. PowerDirector is een van de beste apps in zijn categorie in de Playstore en is erg geliefd onder filmmakers.

Video’s maken op jouw Android apparaten

Er is lang gewacht op een goede app om video’s mee te bewerken op Android toestellen, met PowerDirector is het lange wachten eindelijk voorbij. De app bestaat uit een simpele tijdlijn met twee lagen. Één laag is voor video en de andere laag is voor audio, het is niet mogelijk om meer lagen toe te voegen. Je kan de video’s gemakkelijk bijsnijden in de app, ook het toevoegen van titels en filters is geen enkel probleem in deze app. Een mooie toevoeging is de audio-regelaar. Je kan met de regelaar bepalen of je meer geluid uit de video of meer geluid van de audio wil horen. Uiteindelijk kan jouw video geëxporteerd worden in Full HD, HD of SD. In de gratis versie kan je alleen exporteren in HD en SD, ook komt er nog een watermerk over de video heen. Je kan voor $5 upgraden naar de pro-versie.

Synchroniseren en uploaden

PowerDirector maakt het gemakkelijk om beelden uit de Cloud te bewerken, je kan namelijk uit alle bestandsmappen beelden halen en uploaden naar de app. Heb je beelden lokaal opgeslagen op jouw computer? Synchroniseer dan de PowerDirector op jouw telefoon gemakkelijk met PowerDirector op jouw computer. Zo komen de beelden van je telefoon ook op je computer. Een ander voordeel van het synchroniseren is dat je overal op jouw apparaten aan jouw nieuwste video kan werken!

Plus- en minpunten

  • Gemakkelijk in gebruik.
  • Synchronisatie met andere apparaten.
  • Veel functies alleen in de pro-versie.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
3+
Downloadgrootte
53 MB
Ontwikkelaar
Cyberlink
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0