De Telegraaf Nieuws App: app van wakker Nederland

0
Als populairste krant van Nederland is het bijna vanzelfsprekend dat de Telegraaf ook een populaire app heeft. Met de app van Wakker Nederland heb je altijd toegang tot het laatste nieuws. Niet alleen lees je artikelen uit de krant, maar je bent ook de hele dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland. In het geval van brekend nieuws krijg je een melding op je telefoon. Daarnaast heeft de Telegraaf app extra functies waarmee je het nieuws op een persoonlijke manier volgt.

Alle artikelen in een app

Het hoofdoverzicht van de app is een echte nieuwsapp. Je kiest uit de voorpagina, het nieuwskatern, sportnieuws, entertainment en financieel nieuws. Ieder katern heeft zijn eigen kopje waardoor je makkelijk lijst waar je het meest in geïnteresseerd bent. Je bladert heel makkelijk door de artikelen en kan artikelen eventueel opslaan om later op terug te komen. Artikelen die je daar opslaat lees je ook eventueel op de website terug. De app heeft ook een speciaal digitaal katern: ‘Mijn Nieuws’. Hier zie je een overzicht van alle nieuwsberichten en onderwerpen die jou het meest interesseren. Bij ieder bericht heb je de mogelijkheid om dat onderwerp te volgen. Alle onderwerpen die je volgt, staan onder het kopje ‘Mijn Nieuws’.

Extra berichten en extra functies

Sommige functies en artikelen zijn alleen beschikbaar voor abonnees van de Telegraaf. Deze artikelen herken je aan het gele ‘Extra’ logo. Maar de app biedt ook voordelen boven de krant zijn. Zo is de mogelijkheid op te reageren op artikelen, kun je inzoomen op foto's en de lettergrootte aanpassen. Ook word je na ieder artikel gewezen op gerelateerde artikelen van de Telegraaf, waardoor je nog beter geïnformeerd wordt.

Plus- en minpunten

  • Nieuws, sport en entertainmentnieuws.
  • Maak je eigen nieuwsoverzicht.
  • Sommige artikelen alleen voor leden.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
115 MB
Ontwikkelaar
De Telegraaf
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0