Elsevier Weekblad App: meer dan de digitale versie

0
Elsevier Weekblad is het meest gelezen opinieblad van Nederland. Dat lezen kan sinds een aantal jaren ook via mobiele apparaten met de Elsevier Weekblad app, officieel ‘Elsevier Weekblad Digitaal’ genoemd. Deze app zorgt er niet alleen voor dat je Elsevier altijd bij je hebt en op je gemak doorbladert waar je ook bent, maar ook dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws met de schrijvers en invalshoek van Elsevier. De digitale versie van het weekblad is voor iedereen gratis, maar om gebruik te maken van alle functionaliteiten, moet je een abonnement hebben.

Het weekblad altijd bij je

In de app worden edities van het weekblad altijd integraal opgeslagen. Zo blader je onderweg net als thuis door de artikelen. Er zijn een aantal manieren om het tijdschrift te lezen: per artikel of met dezelfde vormgeving die thuis op de mat valt. Iedere editie wordt apart weergegeven. Hierbij heb je keuze uit een overzicht waar je alle pagina’s in één oogopslag ziet of een meer klassieke inhoudsopgave. Door op een artikel of pagina te klikken, zie je deze gelijk op een grootte die zich beter leent voor gemakkelijk lezen.

Nieuws van Elsevier voor iedereen

Naast een gewone digitale versie van het weekblad, houd je met de Elsevier app ook altijd een oogje op het laatste nieuws. De app wordt, net als de website, meerdere keren per dag geupdatet, zodat je het laatste nieuws leest met dezelfde autoriteit en betrouwbaarheid die je gewend bent. Voor liefhebbers van de digitale editie van Elsevier die geen abonnement hebben op de papieren versie, zijn er ook digitale passen beschikbaar. Hiermee heb je voor een bepaalde tijd (dag, week of maand) toegang tot alle artikelen in de app. Deze passen zijn beschikbaar via de App store of Google Play store.

Plus- en minpunten

  • Ook oude edities beschikbaar.
  • Met het laatste nieuws.
  • Inlogsysteem niet heel soepel.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
15 MB
Ontwikkelaar
ONE Business bv
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0