Pocket App: sla artikelen op voor later

0
Ken je dat? Je bent halverwege het lezen van het beste artikel dat je in tijden bent tegengekomen als de trein arriveert. Even later pak je je telefoon om te zien dat het artikel spontaan verdwenen is. Of je probeert je in te lezen in een bepaald onderwerp, maar wordt bijna wanhopig van het in de gaten houden van alle artikelen die je ervoor moet lezen. Mensen die Pocket gebruiken kennen dat soort situaties helemaal niet, omdat Pocket ervoor zorgt dat je artikelen snel en makkelijk opslaat om ze vervolgens altijd en overal nog eens te lezen.

Een digitaal dossier

Pocket is als het ware een digitaal dossier waar je al je ‘uitgeknipte’ artikelen in bewaart, om vervolgens als jij het dossier wilt doornemen alle artikelen op een rijtje te zetten. Je bewaart alles heel simpel in Pocket. Op het moment dat je de app downloadt, verschijnt Pocket tussen je deelmogelijkheden. Hiermee wordt een artikel altijd bewaard. Door er hashtags aan toe te voegen, bundel je verschillende artikelen in één ‘dossier’. Een van de meest aantrekkelijke opties in Pocket is de audiofunctie. Hierbij leest een computer het artikel voor. Hoewel het onmiskenbaar een computer is die het artikel voorleest, luistert het bijzonder prettig en is deze functie een ideale manier om ook onderweg de artikelen te blijven ‘lezen’ die voor jou het belangrijkst zijn.

Extra opties voor meer leesgemak

Met de speciale opties die in de app zijn ingebouwd, zorg je er bovendien voor dat lezen altijd gemakkelijk blijft. ’s Avonds schakelt de app automatisch over naar een donkerder thema, wat ervoor zorgt dat je na het lezen minder problemen hebt met in slaap vallen. Door je opgeslagen artikelen te analyseren, raadt Pocket bovendien relevante content aan die past bij wat je al hebt gelezen.

Plus- en minpunten

  • Organiseer je artikelen voor later.
  • Laat je voorlezen door de app.
  • Nederlandse voorleesstem computerachtig.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
174 MB
Ontwikkelaar
Read It Later, Inc
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0