NU.nl App: het laatste nieuws op allerlei vlakken

0
NU.nl is al jaren een van de meestbezochte nieuwssites. Het zal daarom ook weinig mensen verbazen dat de app ook heel populair is. Met de NU.nl app heb je altijd toegang tot het laatste nieuws op allerlei vlakken. Met een breed scala aan onderwerpen en opties zorgt NU.nl dat je van allerlei onderwerpen gelijk op de hoogte bent - van het laatste wereldnieuws tot mogelijke uitjes - om je weekend mee vol te plannen.

Wereldnieuws en regionieuws

Als je de app opent, zie je gelijk het laatste nieuws in één overzicht. Met een druk op de knop sorteer je het nieuws op onderwerp, zodat je economisch nieuws, sport, technologie, entertainment of overig nieuws in één keer ziet. Door je te abonneren op bepaalde onderwerpen krijg je een gepersonaliseerd overzicht in de sectie ‘Mijn Nu’ en in de uitagenda zie je een vergelijkbaar overzicht, maar dan voor evenementen en andere uitjes. Door je locatie te delen in de app, zorg je dat je ook altijd op de hoogte bent van het laatste regionieuws. Eventueel krijg je ook meldingen als er belangrijk nieuws in je regio is. Diezelfde meldingen kun je ook aan- of uitzetten voor algemeen nieuws, waardoor je nooit meer brekend nieuws mist.

Tekstgrootte en nachtmodus

Naast algemeen nieuws is er in de app ook ruimte voor weer- en verkeersinformatie. In de app is het bovendien mogelijk om tussenstanden van live sportwedstrijden te volgen en vind je een actuele TV-gids. Zo is de NU.nl app niet alleen voor het actuele nieuws, maar alles wat je door de dag heen bezighoudt. Onder de instellingen heb je de mogelijkheid om een aantal dingen aan te passen, zoals de tekstgrootte en hoe dik de letters worden weergegeven. Ten slotte is er ook een nachtmodus, waarmee je je ogen ontlast als je leest in minder licht.

Plus- en minpunten

  • Meldingen bij groot nieuws.
  • Inclusief regionieuws.
  • GPS functie vereist veel batterij.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
159 MB
Ontwikkelaar
Sanoma Digital The Netherlands B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0