RTL Nieuws App: toegang tot het laatste nieuws

1
RTL Nieuws is één van de twee grote nieuwsomroepen in Nederland. Met de app heb je dan ook toegang tot het laatste nieuws van één van de grootste nieuwsredacties van Nederland, maar ook entertainment en sportnieuws van alle RTL zenders bij elkaar. Lees snel het laatste nieuws door, volg de onderwerpen die voor jou het meest interessant zijn en kijk alle nieuwsuitzendingen rustig terug, ook het entertainmentnieuws van RTL Boulevard.

Het laatste nieuws als eerste

Als je de app opent, zie je altijd het laatste nieuws als eerste. Deze homepagina is het best te vergelijken met de voorpagina van een krant, waar het belangrijkste nieuws het meest prominent in beeld staat. Om het laatste nieuws zonder redactionele prioriteiten te zien, is er een knop voor ‘net binnen’. Ideaal voor de nieuwsjunkie die die dag de app al een paar keer eerder heeft geopend. De andere twee knoppen in het hoofdmenu onderin zijn voor het terugkijken van uitzendingen en het weer. Bij die uitzendingen heb je de keuze uit nieuwsuitzendingen, uitzendingen van RTL Z, Editie NL en RTL Boulevard.

Volg de meest interessante onderwerpen

Bij brekend nieuws zijn er live blogs of zelfs live uitzendingen die je via de app kunt volgen. Voor een langzamer tempo zijn er ook allerlei onderwerpen waarop je je abonneert, waardoor je altijd op de hoogte bent van het nieuws dat jou het meest interesseert. Die onderwerpen vind je bovendien ook in de Boulevard- of sportsecties van de app. Hierdoor heb je het nieuws van alle facetten van het leven met de RTL Nieuws app altijd binnen handbereik.

Plus- en minpunten

  • Meldingen bij groot nieuws.
  • Ook sport en boulevard inbegrepen.
  • GPS functie vereist veel batterij.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
112 MB
Ontwikkelaar
RTL Nederland B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

1 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
ed 26/07/2020 Reactie van App.nl!
Storing
Is erg jammer bij rtl app. Nu moet ik een account aanmaken en kom er niet meer in. Wel op telefoon en computer. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.