Efteling: Voor dé pretparkervaring

2
Ga je een bezoekje brengen aan de Efteling? Dan is de Efteling-app zeker een aanrader om te downloaden. De app verhoogt je pretpark ervaring namelijk enorm! Je hebt namelijk alle informatie bij de hand die je wilt. En doe je het slim, dan hoef je wellicht niet meer in de rij te staan!

Alles bij de hand

Zoals gezegd heb je met de app alle informatie bij de hand. Zo weet je precies welke attracties er open zijn en wat de eigenschappen of vereisten van deze attractie zijn. Twijfel je of je kind er wel in kan? Dit kun je dan precies zien via de app! Aangezien de app op basis van locatie werkt, is het tevens mogelijk om de afstand tot de attractie te berekenen. Hierdoor weet je precies hoelang je nog moet lopen voordat je er bent. En wil je tussendoor even naar het toilet, dan kun je in de app zoeken waar de dichtsbijzijnde toilet is!

Alle tickets bij de hand

Nooit meer dat vervelende moment dat je bij de kassa staat en erachter komt dat je de kaartjes vergeten bent. Je hebt ze namelijk gewoon in de app staan! Als je vervolgens door het park loopt, wil je natuurlijk ook niet uren kwijt zijn met het in de rij staan bij verschillende attracties. Daarom geeft de app je de mogelijkheid om vooraf al een plekje te reserveren op een bepaalde tijd. Dit voorkomt dat je uren in de rij staat voor de Python.

Werkt op locatie

Hoewel de locatie functionaliteit erg handig is, kan dit er ook voor zorgen dat je batterij erg snel leegraakt. We adviseren dan ook om een oplader of powerbank mee te nemen, zodat je toch de hele dag gebruik kunt maken van de app. Want handig, dat is deze app zeker!

Plus- en minpunten

  • Alle informatie bij de hand.
  • Tickets voortaan in de app.
  • Werkt op basis van locatie.
  • Vraagt veel van je batterij.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
65,1 MB
Ontwikkelaar
De Efteling B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Alexandra 28/08/2019 Reactie van App.nl!
Efteling app
Elke keer als we naar de efteling gaan gebruiken we de app t is super makkelijk beter dan een kaart. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Layla 28/06/2019 Reactie van App.nl!
Ben er blij mee
Heb de app ook gedownload. supoer toffe app. Supper vijn als je naar en atramsie wil gaan dan kan je het zien op de app en er staat ook echt duidlijk 5 min wachten. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.