Ticketmaster App: meer dan alleen je kaartje geregeld

0
Ticketmaster is dé autoriteit in Nederland op het gebied van kaartjes voor allerlei evenementen. Van festivals tot kleinere shows in de buurt, bij Ticketmaster bestel je je kaarten snel en eenvoudig. Met de app gaat het bestellen nog sneller, omdat al je gegevens worden bewaard. Met de Ticketmaster app houdt het gemak echter niet op nadat je je kaartje hebt besteld. De verschillende opties in de app bieden je voordeel van de voorpret tot de laatste minuut van het evenement.

Kaartjes kopen met het grootste gemak

Om te beginnen met die voorpret: Ticketmaster stuurt meldingen wanneer tickets voor jouw favoriete evenementen beschikbaar zijn. Op die manier sta je altijd als eerste in de virtuele rij om een kaartje te kopen. Als je al een evenement in gedachten hebt, is het net zo makkelijk om in de app naar een kaartje te zoeken. Omdat betalen makkelijk en snel gaat, heb je je kaartje zo op je telefoon. Je hoeft je ticket dan niet meer uit te printen; je telefoon wordt je kaartje. Tijdens het bestelproces zie je alles in één overzicht. Je weet dus precies welke plekken nog beschikbaar zijn. Nadat het kaartje op je telefoon staat, krijg je alle informatie over de locatie die je maar nodig hebt. Zo staat echt alles in één app.

Alles van tevoren geregeld

Zelfs daar houdt het nog niet op. Ticketmaster zorgt er ook voor dat je op populaire locaties je eten en drinken al van tevoren kunt bestellen. Bij locaties die hieraan meewerken, hoef je dus niet meer in een lange rij te staan om je versnaperingen te bestellen en op te halen. Ook deze voorkeuren worden in de app opgeslagen, zodat het nog makkelijker is om een volgende keer hetzelfde te bestellen.

Plus- en minpunten

  • Regel alles op één plek.
  • Mis nooit meer een evenement.
  • Werkt niet met Apple wallet.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
96 MB
Ontwikkelaar
Ticketmaster U K Ltd
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0