TimeSquare App: al je festivals in één app

0
TimeSquare is de enige app die je nodig hebt tijdens het festivalseizoen. Er is geen makkelijker manier om alle informatie over een festival bij de hand te houden. Of je nu op zoek bent naar je favoriete artiest of heel snel je volgende locatie moet vinden, met TimeSquare ben je altijd goed voorbereid. Alle opkomende evenementen staan netjes op een rijtje, maar je vindt jouw festival ook snel via de zoekfunctie. Heb je jouw evenement gevonden, dan wordt vooruitplannen een eitje.

Alle informatie onder handbereik

De informatie voor ieder festival staat namelijk netjes geordend in de app. Allereerst is er de beginpagina. Hier vind je essentiële informatie over het festival, zoals de locatie en data en eventueel een introductiefilmpje. Hier koop je ook je tickets vanuit de app. Het volgende scherm is het nieuwsscherm, waar je de laatste nieuwsberichten over het festival op een rijtje ziet. Als derde vind je het schema waarin alle artiesten of bezigheden op tijdstippen staan gerangschikt. Voordat je naar het festival gaat, plan je hier dus je eigen programma. Als een evenement over meerdere dagen plaatsvindt, bekijk je verschillende dagen door op het kleine agendaatje in de rechterbovenhoek te klikken. De vierde knop is voor de line-up, waar de artiesten of bezigheden op alfabetische volgorde staan. Iedere artiest heeft een korte beschrijving en je kunt het sterretje aanklikken om de artiest als favoriet te bestempelen. Dit helpt niet alleen bij het plannen, maar ook bij het bijhouden van je programma, omdat de app je ook notificaties stuurt (als je dit aanzet). De laatste knop in het overzicht geeft je alle overige informatie en contactgegevens voor het betreffende festival.

Helemaal op jou gericht

Hoewel TimeSquare een heleboel verschillende festivals heeft, pas je de app heel makkelijk aan op jouw festival. Voor ieder festival heb je de optie om die pagina’s de hoofdpagina te maken. Zo is het net alsof de app helemaal voor dat festival is gemaakt. Als het festival is afgelopen, ga je gewoon terug naar de klassieke hoofdpagina of kies je een ander festival.

Plus- en minpunten

  • Ideale partner voor je festivalbezoek.
  • Alle informatie op je telefoon.
  • Bestel tickets via de app.
  • Vooral voor kleinere festivals.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
9 MB
Ontwikkelaar
Zooma BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0