Ticketswap App: de snelste manier om je tickets te verkopen

0
Met de Ticketswap app koop en verkoop je tickets naar concerten en andere evenementen op een veilige en snelle manier. Doordat de meeste gebruikers hun Ticketswapaccount en hun Facebookaccount gelinkt hebben, weet je altijd van wie je koopt of aan wie je verkoopt. Deze persoonlijke benadering en de samenwerking met allerlei organisaties zorgt ervoor dat je zeker weet dat je gekochte tickets ook echt werken.

Verkoop heel makkelijk je extra tickets

Ticketswap maakt het kopen en verkopen van tickets ontzettend makkelijk. Als verkoper kun je zelfs je e-mailbox scannen om zo de tickets heel snel te vinden. Geen gedoe met het opslaan van afbeeldingen dus, maar gewoon op één knop drukken om je tickets snel te uploaden. De Pdf’s waar je tickets op afgebeeld staan, worden bovendien automatisch gesplitst, zodat je heel gericht kunt bepalen welke tickets je precies wilt verkopen. En je ticket verkopen met Ticketswap betekent bovendien dat je sowieso je geld krijgt.

Ook bescherming voor kopers

Niet alleen de verkopers zijn beschermd, ook de kopers weten zeker dat ze goed zitten bij Ticketswap. Alle tickets werken gegarandeerd en kosten nooit meer dan 20% bovenop de originele aankoopprijs. Op het moment dat je hebt betaald, krijg je de tickets automatisch opgestuurd. Geen gedoe met overleggen met de koper dus. Er zijn heel veel verschillende manieren om tickets te vinden. Als je een specifiek evenement in gedachten hebt waarvoor je tickets wilt hebben, kun je meldingen ontvangen als iemand een ticket te koop zet. Het is ook een optie om in de buurt of zelfs in het buitenland te zoeken naar evenementen zoals festivals of concerten. Zo vind je altijd een evenement dat precies bij jou past.

Plus- en minpunten

  • Vind tickets voor evenementen.
  • Tickets verkopen is heel makkelijk.
  • Lastig inloggen zonder Facebook.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
78 MB
Ontwikkelaar
TicketSwap BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0