Woov App: beleef je volgende festival nog intenser

1
Woov is een festivalapp die je niet alleen helpt om de kekste festivals te vinden, maar ook elk evenement beter maakt. De speciale groep- en chatfuncties zorgen voor een heel nieuwe manier van een festival beleven. Of je nu op zoek bent naar je bestaande of nieuwe vrienden, Woov helpt je. Bespreek het laatste optreden in één van de groepchats of organiseer de afterparty bij je tent.

Een festival in drie fases

Woov zorgt dat je festivalervaring in drie fases verloopt. De eerste fase is zorgen dat je erbij bent. Doordat Woov alle evenementen netjes op een rij zet, zoek je je volgende evenement heel makkelijk uit. Je koopt je kaartje via de app en gaat direct naar de pagina voor het betreffende evenement. Fase twee is de voorpret. Hier is Woov het allerbest. Je hebt alle informatie over het evenement gewoon binnen handbereik en ontvangt relevante notificaties van de organisatoren, zodat je altijd voorbereid bent. Niet alleen weet je op deze manier de line-up en het speelschema alvast, in de diverse groepen ontmoet je allerlei mensen die ook van plan zijn om naar hetzelfde festival te gaan. Fase drie is het festival zelf. Hier vind je je vrienden altijd door de GPS locatie op je telefoon aan te zetten. Omdat je telefoonbatterij op een festival er bijna net zo snel doorheen gaat als je eerste bier, zet de app je locatiegegevens pas aan als iemand naar je op zoek is. Ook stel je zelf in wie überhaupt naar jou op zoek kan.

Vind oude of nieuwe vrienden

Door met Woov op zak naar je volgende festival te gaan, weet je zeker dat je er het meeste uit haalt. Niet alleen vind je al je vrienden veel gemakkelijker terug, het wordt ook een stuk makkelijker om nieuwe vrienden te maken. Omdat de app jouw voorkeuren (en die van je vrienden) kent, krijg je ook aanbevelingen over podia of zalen waar je best wel eens de vetste ervaring zou kunnen hebben.

Plus- en minpunten

  • Beleef concerten nog intensiever.
  • Koop kaartjes voor uitverkochte events.
  • Mis niets van je favoriete artiesten.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
183 MB
Ontwikkelaar
Bandsintown.inc
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
J 27/04/2019 Reactie van App.nl!
Wow Woov-thanks!
Great app Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.