Eten & Drinken

Bestel de lekkerste gerechten met deze 4 apps

Geen zin om vanavond zelf in de keuken te gaan staan? Dan is het onwijs makkelijk om eten te bestellen via één van de maaltijdbezorging apps. Kies jouw favoriete gerecht uit, betaal via één van de bekende betaalsystemen en het eten staat binnen een mum van tijd op de eettafel! Of het nu om een overheerlijke pizza gaat, roti, snacks of een simpel belegd broodje, het is allemaal te bestellen.
4

Deliveroo

Eten en drinken
0
Meer info

Deliveroo is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze bezorgdienst richt zicht op hoge kwaliteit eten, waardoor jij alleen het beste van het beste kan verwachten. Via de Deliveroo app kan iedereen eenvoudig een bestelling plaatsen bij restaurants in de buurt. Een fietskoerier zal de bestelling vliegensvlug aan de deur brengen. In de app worden de restaurants in de omgeving getoond en is het mogelijk om te betalen met iDeal, creditcard of via PayPal. Let op: contant afrekenen is niet mogelijk bij Deliveroo.

3

Uber Eats

Eten en drinken
0
Meer info

Uber kennen wij natuurlijk van de taxiservice, maar je kunt ook een bezorgmaaltijd bestellen bij dit bedrijf. Open de applicatie en kom er direct achter welke restaurants er bij jou in de buurt bezorgen. Er kan eenvoudig worden gezocht naar bepaalde gerechten, keukens of een specifiek restaurant. Het fijne van de app is dat je in één oogopslag kan zien wat de kosten zijn, hoe snel de bestelling thuisbezorgd zal worden en waar de bezorger op dat moment is. Betalen kan sinds kort ook met iDeal.

2

Foodora

Eten en drinken
0
Meer info

Foodora is wereldwijd actief, maar zal over enkele tijd Nederland achter zich laten. Hierdoor is het nog maar een korte periode mogelijk om een bestelling te plaatsen bij deze bekende bezorgdienst. Foodora is vooral bekend omdat het zich richt op restaurants die normaliter niet aan bezorging doen. Hierdoor heb je een totaal andere keuze bij deze bezorgdienst ten opzichte van de concurrenten. In de Foodora applicatie zie je snel welke restaurants in de buurt beschikbaar zijn, kan de bezorger op de voet worden gevolgd met de tracker en is het mogelijk om een recensie achter te laten.

1

Thuisbezorgd.nl

Eten en drinken
0
Meer info

Thuisbezorgd.nl is verreweg de meest populaire bezorgdienst van ons land. Bijna 7000 restaurants zijn aangesloten bij Thuisbezorgd! Er kan via de website van deze aanbieder worden besteld, maar de app maakt het nog simpeler. Binnen enkele klikken is een bestelling geplaatst en er kan ook eenvoudig worden afgerekend met iDeal, PayPal, creditcard of zelfs met Bitcoin. Dankzij de Food Tracker kan je de bestelling volgen en weet je precies wanneer de bezorger voor deur staat. Na de bezorging kan je ook een recensie achterlaten.

Hoe vaak bestel jij eten?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.