Nieuws & Tijdschriften

Volg het nieuws op de voet: 10 nieuws apps

Het laatste nieuws volgen doen wij niet meer via de tv of de radio, dit gaat namelijk stukken sneller op de smartphone. Er staan veel nieuwsapps klaar voor de mobiele gebruikers, waaronder die van NU.nl, de NOS en de het RTL Nieuws. Bekijk hieronder onze top tien en blijf voortaan altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het binnenland en buitenland!
10

De Telegraaf Nieuws

Nieuws en tijdschriften
0
Meer info

De Telegraaf bracht niet lang geleden een splinternieuwe applicatie uit. Gebruikers kunnen swipen tussen de verschillende onderwerpen en gemakkelijk foto’s en video’s bekijken. Het is een bijzonder overzichtelijke app geworden, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om reacties achter te laten en De Telegraaf tips te sturen.

9

Flipboard

Nieuws en tijdschriften
0
Meer info

Flipboard is een unieke applicatie om het laatste nieuws mee te volgen. Dankzij de bijzondere stijl lijkt het net alsof je door een tijdschrift bladert. Er kunnen publicaties gelezen worden van over de hele wereld. Bewaar interessante artikelen, laat reacties achter en creëer een eigen nieuwsmagazine.

8

Feedly

Nieuws en tijdschriften
0
Meer info

Feedly kan worden gezien als één van de grotere concurrenten van Flipboard. Deze applicatie is beschikbaar voor Android en werkt alleen met Google Reader. Door middel van abonnementen krijg jij op elk moment van de dag een overzicht met het nieuws wat jij belangrijk vindt. Daarnaast is het ook heel eenvoudig om artikelen te delen met jouw vrienden of familie, bijvoorbeeld via Twitter of Facebook.

7

RTL Nieuws

Nieuws en tijdschriften
1
Meer info

Natuurlijk kennen wij allemaal het RTL Nieuws van de televisie, maar jij kan nu ook de handige nieuws-app downloaden. Check het laatste nieuws in zowel het binnenland als buitenland, bekijk de weersverwachtingen en verkeersinformatie. Je kan ook aangeven of je push berichten wilt ontvangen, zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws. Er worden ook regelmatig livestreams aangeboden, zodat je rechtstreeks kan meekijken bij belangrijke ontwikkelingen.

6

NOS Teletekst

Nieuws en tijdschriften
0
Meer info

Teletekst zal over enkele jaren misschien wel verdwijnen, maar momenteel is het alsnog een geweldige nieuwsbron. De NOS Teletekst applicatie geeft de gebruiker de kans om op de smartphone onder andere het laatste nieuws, het weer en verkeersinformatie te checken.

5

Google Nieuws

Nieuws en tijdschriften
0
Meer info

Het fijne van de Google Nieuws en Weer applicatie is dat jij gebruik kan maken van een gepersonaliseerde weergave van het nieuws. Bekijk duizenden artikelen over alle soorten onderwerpen en ontvang push berichten bij belangrijk nieuws. Eigenlijk mag deze nieuws-app niet ontbreken op jouw smartphone.

4

Blendle

Nieuws en tijdschriften
0
Meer info

Het is nu mogelijk om de Android-app Blendle te downloaden op de smartphone. Bekijk ruim honderdvijftig verschillende kranten en tijdschriften, zonder dat jij daadwerkelijk de uitgaves hoeft aan te schaffen. Gebruikers betalen een bedrag van vijftien eurocent tot maximaal één euro om toegang te krijgen tot een bepaald artikel. Niet alleen erg handig, maar ook een stuk goedkoper!

3

Pocket

Nieuws en tijdschriften
0
Meer info

De applicatie Pocket is misschien wel één van de populairste Android-apps van dit moment. Deze nieuwsapp biedt gebruikers de kans om artikelen, handige links en filmpjes te bewaren. Hierdoor kan jij op een later moment gemakkelijk het desbetreffende artikel terugvinden en bekijken. Deze applicatie biedt zelfs de mogelijkheid om tekstbestanden te laten oplezen!

2

NOS

Entertainment
0
Meer info

Wie nieuws zegt, die komt al snel uit bij de NOS (Nederlandse Omroep Stichting). De nieuwe applicatie van de NOS is lekker overzichtelijk en biedt het laatste nieuws aan. Veel nieuwsberichten zijn ook in een video te bekijken, datzelfde geldt voor het weerbericht. Er staan ook vele video’s klaar van onder andere het Journaal, NOS op 3 en het jeugdjournaal. De twee livestreams zorgen er ook voor dat jij ten alle tijen rechtstreeks naar het Journaal kan kijken, maar ook sportevenementen die bij de NPO worden uitgezonden.

1

NU.nl

Nieuws en tijdschriften
0
Meer info

NU.nl is de meest gebruikte nieuwsapp in Nederland, welke beschikbaar is voor de smartphone en tablet. De app is heel makkelijk te gebruiken en super overzichtelijk. Bekijk het laatste nieuws in diverse categorieën, ontvang push berichten bij belangrijk nieuws of ontwikkelingen van bijvoorbeeld jouw favoriete voetbalclub. Daarnaast kan jij ook nieuws delen of reacties geven op Nujij.nl.

Waar ga jij voortaan het laatste nieuws volgen?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.