Blendle App: een abonnement op alle kranten

0
Het internet is een geweldige bron van informatie. Je hebt toegang tot de beste journalistiek van over de hele wereld. In theorie. In de praktijk is het vaak zo dat je steeds nieuwe abonnementen moet afsluiten, ook om maar één artikel te lezen. Blendle geeft je de oplossing. Met Blendle lees je precies wat jij wilt, met maar één abonnement of door artikelen per stuk te kopen. Zo lees je dus het beste uit alle kranten en tijdschriften tegelijk, of laat je je onderweg lekker voorlezen.

Twintig artikelen voor jou

Blendle geeft je allereerst dus toegang tot ontzettend veel artikelen. Iedere dag zet Blendle bovendien twintig nieuwe artikelen voor je klaar, die zijn samengesteld op basis van jouw voorkeuren en artikelen die je eerder hebt gelezen. Zo is Blendle een soort ochtendkrant die is samengesteld uit alle verschillende media. Hoe meer je Blendle gebruikt, hoe beter het gaat snappen wat je voorkeuren zijn en hoe beter de app wordt. Voor drukke mensen die veel onderweg zijn, is Blendle Audio een weerwoord op je laatste excuus. Met Blendle Audio worden artikelen voorgelezen, zodat je luisterend op de hoogte blijft van de onderwerpen die jou het meest interesseren.

Twee manieren om te betalen

Er zijn twee manieren om te betalen voor je Blendle ‘abonnement’. Allereerst is er Blendle Premium, wat echt een abonnement is en de meest voor de hand liggende manier om Blendle te gebruiken. Hierbij betaal je per maand € 12,99 voor de twintig artikelen per dag en toegang tot Blendle Audio. Sluit je hetzelfde abonnement trouwens op de site van Blendle zelf af, dan kost dat abonnement maar € 9,99 per maand. Daarnaast is het ook een optie om per artikel te betalen. Hierbij is het zaak te zorgen dat je virtuele Blendle portemonnee genoeg geld heeft. Die portemonnee vul je aan met een creditcard of je PayPal account.

Plus- en minpunten

  • Luister naar nieuwsartikelen onderweg.
  • Een abonnement op 120 media.
  • Heeft eerst veel input nodig.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
122 MB
Ontwikkelaar
Blendle BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0