Flipboard App: media voor jou

0
Niemand had tien jaar geleden toegang tot zoveel informatie als jij nu. In deze drukke tijden waarin er meer te zien, lezen en te weten valt dan je ooit echt aankunt, is het fijn als je precies die dingen ziet en leest die je niet zou willen missen, zodat je zonder zorgen de rest kunt laten voor wat het is. Met Flipboard zorg je dat je alleen het nieuws en de artikelen leest die voor jou relevant zijn. Zo ben je tegelijkertijd op de hoogte, maar geen tijd kwijt met het doorspitten van tijdschriften of kranten.

De beste artikelen

Aan de hand van jouw interesses (die je aangeeft nadat je de app hebt gedownload) maakt Flipboard een persoonlijk tijdschrift voor je. Dit tijdschrift is samengesteld uit duizenden andere publicaties, waardoor alles wat je zou willen lezen gelijk beschikbaar is. Als echt digitaal tijdschrift is het bovendien niet alleen samengesteld uit artikelen, maar vind je ook digitale media als tweets, video’s en podcasts. Flipboard probeert een mix te vinden tussen artikelen van en over invloedrijke mensen (in een bepaald onderwerp) en de originele bronnen. Onafhankelijk van het onderwerp en jouw interesses, met Flipboard ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Voor verschillende interesses

De app heeft ruimte voor negen samengestelde persoonlijke tijdschriften (‘Slimme Magazines’), zodat je niet al je interesses op één hoop ziet, maar je bijvoorbeeld ’s ochtends kiest uit een tijdschrift met achtergrondartikelen bij wereldnieuws, terwijl je ’s avonds op de bank alles leest over het houden van kippen. Om in één oogopslag op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, is er een speciale nieuwssectie. Hiermee weet je altijd wat er speelt in de wereld.

Plus- en minpunten

  • Artikelen uit verschillende media.
  • Mis niets van wat jij wilt.
  • Vormgeving artikelen soms lastig.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
101 MB
Ontwikkelaar
Flipboard, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0