Fotografie

Bewerk jouw foto’s tot perfectie met deze 8 apps

Tegenwoordig kan iedereen het perfecte plaatje schieten. Op elke smartphone zit een goede camera, soms zelfs beter dat een fototoestel dat je in de winkel koopt. Maar wist jij dat het ook heel makkelijk is om foto's te bewerken op de mobiele telefoon? Bekijk hieronder met welke 8 apps foto's perfect en eenvoudig kunnen worden bewerkt. En voor wij het vergeten te zeggen, deze apps zijn allemaal gratis!
8

Photoshop Fix

Kunst en design
0
Meer info

Met Photoshop Fix is het mogelijk om foto’s tot in de kleinste details te bewerken. Desondanks is de app bijzonder simpel, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Laat foto’s uitvloeien, kies voor een beter contrast of maak de afbeeldingen wat lichter. Het is ook mogelijk om foto’s voor bepaalde delen te vervagen, waardoor één bepaald punt meer zal opvallen en beter naar voren komt.

7

PIP Camera

Kunst en design
0
Meer info

Een foto een beetje pimpen kan met de PIP Camera applicatie. Maak gebruik van de unieke Pic-in-Pic optie voor een unieke foto. Er kan ook heel eenvoudig een collage worden gemaakt of een kunstfilter over een foto worden geplaatst. Creativiteit hoeft niet ingewikkeld te zijn!

6

Prisma

Kunst en design
0
Meer info

Een slechte foto verwijderen? Dacht het niet, want met de Prisma applicatie wordt elke foto omgetoverd tot een klein kunstwerkje. De stijlen van de beroemdste kunstenaars worden toegepast op de afbeelding. Alle gebruikers kunnen ook foto’s van andere bekijken en daarmee inspiratie opdoen.

5

Lidow

Kunst en design
0
Meer info

Ontelbare mogelijkheden staan op jou te wachten op de Lidow applicatie. Ga lekker aan de slag met al je leukste foto’s. Snij de afbeeldingen, draai het plaatje om, blur het één en ander of verander de instellingen van de lens. Elke foto wordt uniek met deze app en ook collages maken is zo gedaan

4

PicsArt Animator

Kunst en design
0
Meer info

De PicsArt app is één van de populairste foto apps van dit moment, al ruim vierhonderd miljoen mensen maken met regelmaat gebruik van de applicatie. Maak onwijs eenvoudig collages of bekijk die van anderen. Kies uit een van de vele effecten of filters en creëer de ultieme foto.

3

Posterlabs

Kunst en design
0
Meer info

Een eigen poster maken wordt heel simpel gemaakt met de Posterlabs applicatie. Gebruik één van de honderden templates en creëer iets moois. Er kan gedacht worden aan covers zoals in een tijdschrift, een filmposter of een reisdocument. Het is ook mogelijk om een filter te gebruiken.

2

Instagram

Sociaal
3
Meer info

Instagram is een van de bekendste social media applicaties ter wereld. Deze app kent 600 miljoen gebruikers die elke maand minimaal één foto online plaatsen. Hoewel er niet al te veel mogelijkheden zijn, is het wel een overzichtelijke app. Foto’s kunnen op verschillende vlakken heel gemakkelijk worden aangepast, bijvoorbeeld het contrast. En natuurlijk staan er tal van verschillende filters voor de gebruikers klaar.

1

Adobe Photoshop Express

Kunst en design
1
Meer info

Photoshop Express maakt het bewerken van foto’s simpeler dan ooit te voren. Het is mogelijk om afbeeldingen te corrigeren, oneffenheden te verwijderen, plaatjes repareren en ga zo nog maar even door. Een foto wat unieker maken kan door middel van de tientallen effecten. De meest veelzijdige app wat ons betreft!

Welke apps gebruik jij om je foto’s te bewerken?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.