Gezondheid doel app: een beeld van je gezondheid

0
Het bijhouden van je gezondheid is met de opkomst van smartphones en slimme ‘wearables’ een stuk makkelijker geworden. Met een fitbit houd je je stappen automatisch bij, er zijn meer dan genoeg apps om je gewicht in de gaten (en op peil) te houden en je activiteit bij te houden. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook echt iets kunt met zoveel data? Waar zie je alle data op één plek, zodat je in één oogopslag ziet waar problemen of kansen liggen? De Gezondheid doel app geeft je een dashboard waar al je gezondheidsdata samenkomt.

Gezondheidsscenario’s

De gezondheid doel app verzamelt alle data die andere apps voor je verzamelen, maar heeft ook allerlei soorten data die je zelf kunt invoeren. Aan de hand van al deze data wordt een gezondheidsprofiel samengesteld. In het dashboard zie je altijd in een keer wat je huidige staat is van bijvoorbeeld je hartslag, slaap, activiteit en voeding. Door een simpele stoplichtweergave weet je gelijk waar je die dag nog aan moet werken. Een diepere laag in de app vind je bij de gezondheidsrisico’s. Hier worden, aan de hand van de data die de app heeft, verschillende scenario’s geschetst over je gezondheid. Ook pas je zelf de scenario’s aan door de parameters aan te passen. Zo is het heel makkelijk om te zien wat stoppen met roken of 10 kilo afvallen kan doen voor je gezondheid.

Actief werken aan je gezondheid

De app kan ook op een actievere manier bijdragen aan je gezondheid. Met de verschillende coaches krijg je advies over gezonde keuzes, activiteiten en herinneringen om metingen te doen, zodat je dashboard altijd actueel is. Voor een eventueel doktersbezoek print je heel makkelijk een overzicht van al je data.

Plus- en minpunten

  • Prettig overzicht van je gezondheid.
  • Bekijk verschillende scenario's.
  • Kromme vertalingen in de app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
17+
Downloadgrootte
178 MB
Ontwikkelaar
Tactio Software International Inc
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0