Meditation Moments App: mediteren voor Nederland

0
Er zijn veel mediatie-apps beschikbaar, maar niet veel apps die speciaal zijn ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Met Meditation Moments heb je een oer-Hollandse app die je speciale momenten geeft voor ieder moment van de dag. De Meditation Moments app is geschikt voor meditaties voor iedereen, van beginner tot doorgewinterde meditatiefan. Met verschillende momenten en categorieën zorg je dat je altijd een momentje voor jezelf neemt.

Van welkom tot een meditatie van 45 minuten

In totaal zijn er elf verschillende meditatiecategorieën. Hierbij valt vooral de categorie ‘welkom’ op. In deze categorie leer je mediteren voor wie hier nog niet bekend mee is. Nadat je dit welkomstprogramma hebt doorlopen, zijn er voor ieder moment van de dag of iedere situatie wel meditaties te vinden. Zo zijn er speciale meditaties voor het begin van de dag, voor slaap, een korte break of meditatie onder begeleiding van zang. De meeste meditaties zijn bovendien beschikbaar in verschillende lengtes, zodat je de meditatie heel goed aanpast op je eigen planning. Of je nu vijf of vijftien minuten hebt, met Meditation Moments pak je altijd wel een meditatie mee. Voor gevorderden zijn er ook meditaties beschikbaar die tot wel 45 minuten duren. Niet alle meditaties zijn overigens gratis beschikbaar; voor een compleet aanbod is een abonnement vereist.

Mediteer voor een betere gesteldheid

Probeer Meditation Moments zelf en ontdek waarom meditaties al eeuwenlang gebruikt worden voor een betere psychische gesteldheid, meer zelfvertrouwen, het loslaten van stress en emoties en een beter (zelf-) bewustzijn. Regelmatig mediteren heeft voor veel mensen ook een positief effect op concentratie.

Plus- en minpunten

  • Meditaties in het Nederlands.
  • Voor ieder moment of situatie.
  • Niet alles offline beschikbaar.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
87 MB
Ontwikkelaar
Meditation Moments v.o.f.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0