Mijn Eetmeter App: grip op je voeding

1
De mijn eetmeter app is een 'must-have' app van het Voedingscentrum. In deze app houd je heel makkelijk een eetdagboek bij, waardoor je altijd weet of je genoeg van de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en eventueel ook het aantal dagelijkse calorieën bijhoudt. Op die manier is gezond eten een stuk makkelijker, omdat je vanzelf ziet wat je (nog) nodig hebt en waar je al genoeg van hebt gegeten.

Alle vitamines en mineralen op een rijtje

Door in te voeren wat je eet, kan de app zien wat je binnenkrijgt aan vitaminen en mineralen. Op die manier bouw je na verloop van tijd een overzicht van voedingsstoffen die je nodig hebt en kan je je dieet aanpassen om te zorgen dat je de cruciale voedingsstoffen altijd in je eten hebt zitten. Doordat de app 27 verschillende voedingsstoffen voor je in de gaten houdt, heb je een gebalanceerd overzicht en zorg je ervoor dat je niet alleen focust op minder eten, maar ook op beter eten. Ook als je een speciaal dieet volgt of moet volgen, is de Eetmeter app ideaal. Verminder bijvoorbeeld je koolhydraten of eet meer vet door je voeding in de app in te voeren en aan te passen op jouw wensen. Door ook je beweging in te voeren, zorg je er bovendien voor dat je een compleet overzicht van je gezondheid hebt en houd je je BMI ook goed bij.

Werkt samen met de website

Hoewel de app prima alleen te gebruiken is, haal je meer uit de app door ‘m te combineren met de website van het voedingscentrum: www.mijnvoedingscentrum.nl. Voor sommige functies van de app is het ook nodig om deze eerst via de website te activeren. Op de website download je ook een overzicht van je dagboek om te printen. Dit kan vooral handig zijn om een beter inzicht te krijgen in je voeding of bij een doktersbezoek.

Plus- en minpunten

  • Houd een eetdagboek bij.
  • Zeker weten wat je binnenkrijgt.
  • Handmatig invoeren gegevens.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
9 MB
Ontwikkelaar
Voedingscentrum
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

3 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Theo 20/02/2020 Reactie van App.nl!
Handig maar te veel reclame.
Het is een prima app om je gewicht te beheersen maar storend is dat de producten gelinkt zijn aan bedrijven waarmee je hele lange lijsten door moet worstelen om je product te vinden. Jammer. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.