Quit Buddy App: jouw eigen stopcoach

0
Deze app is niet alleen erg prettig vormgegeven en makkelijk in gebruik, maar ook gericht op de ondersteuning die je zo hard nodig hebt nadat je gestopt bent met roken. Dit komt namelijk omdat deze app is ontwikkeld door een expert: een ex-roker. Wie weet er nu beter hoe jij je voelt op het moment dat je zo naar een sigaret snakt!

Morele ondersteuning

Wat deze app zo bijzonder maakt is de ingebouwde persoonlijke coach, die elke dag motiverende berichtjes en tips stuurt en je helpt om het stoppen met roken vol te houden. Door de notificatieknop te activeren, ontvang je deze berichtjes willekeurig op je telefoon, misschien wel net op het moment dat jij het zo hard nodig hebt. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om je prestaties te delen op Facebook, waardoor je naast complimentjes misschien ook wel een lotgenoot vindt, of juist een ander dat laatste duwtje in de rug geeft om ook te stoppen met roken via deze app. Gedeelde smart is halve smart!

Direct je resultaten zien

Hoe dit alles werkt? Allereerst vul je natuurlijk je gegevens in. Zodra je hebt ingevuld wanneer je bent gestopt, hoeveel je rookte en wat een pakje sigaretten kost, beginnen de tellers te lopen. De tellers geven aan hoe lang je al bent gestopt, hoeveel geld je al hebt bespaard en hoeveel sigaretten je niet gerookt hebt. De tellers zijn erg overzichtelijk en prettig om naar te kijken. Onder de knop gezondheid vind je meerdere doelen waar je naartoe kan werken. Je kan er precies zien hoe lang het duurt voordat bijvoorbeeld de nicotine uit je lijf is of wanneer je hartslag weer tot een normaal niveau is gezakt. Ook je prestaties worden bijgehouden en kleuren groen als je een prestatie voltooid hebt, zoals een week of een maand niet roken. Nog leuker is natuurlijk om te zien hoeveel geld je al hebt bespaard door niet te roken! Voor nog meer opties kan je kiezen voor de betaalde pro-versie.

Plus- en minpunten

  • Gebruiksvriendelijk vormgegeven.
  • Morele ondersteuning dankzij de coach.
  • Gratis versie heeft beperkte opties.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
12,2 MB
Ontwikkelaar
Sander van der Graaff
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0