RunGo App: ontdek steeds nieuwe routes

1
RunGo is een hardloopapp. Met de ruime keuze aan beschikbare hardloopapps vraag je je waarschijnlijk meteen af of RunGo iets bijzonders te bieden heeft. Dat heeft het zeker. RunGo geeft je een stap-voor-stap routebeschrijving zodat je steeds nieuwe routes kunt ontdekken en nooit meer hoeft na te denken waar je heen gaat. Met RunGo loop je iedere dag een nieuwe route als je dat wilt, zonder er ooit bij na te denken.

Houd al je hardloopsessies bij

Geen hardloopapp is natuurlijk compleet zonder de belangrijkste elementen van je hardloopsessie bij te houden. Ook RunGo houdt bij hoe hard je loopt, de afstand die je aflegt, de calorieën die je verbrand en hoeveel je gedurende je hardloopsessie bent geklommen. Maar de beste optie is de ingebouwde GPS die je precies vertelt waar je heen moet. Hoewel dit op het eerste gezicht een triviale functie lijkt, is het de beste manier om je eigen omgeving op een nieuwe manier te leren kennen.

Verschillende manieren om een route te vinden

Er zijn verschillende manieren om een route te vinden. In de app zelf vind je tot 90.000 verschillende routes wereldwijd. Zo verken je niet alleen je eigen omgeving op een nieuwe manier, maar is het ook een uitstekende reden om je renschoenen mee op reis te nemen en New York, Londen of Sydney al hardlopend te verkennen. De speciale ‘hotel’ functie zorgt dat hotels een route voor je uit kunnen stippelen. Een andere manier om een nieuwe route te ontdekken is door er eentje te tekenen op de kaart. De app gaat dan met jouw route aan de slag en zorgt ervoor dat je precies terechtkomt waar jij wilt.

Plus- en minpunten

  • Stap voor stap routebeschrijving.
  • Ontdek steden op een nieuwe manier.
  • GPS berekent geen nieuwe routes.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
83 MB
Ontwikkelaar
Leaping Coyote Interactive, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

3 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Diana 25/08/2020 Reactie van App.nl!
Jammer
het is een goede app. Alleen de spraak voor Android doet het niet meer. Wel voor iPhone. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.