Runkeeper App: hulp bij het hardlopen

1
Hardlopen is een van de meest beoefende sporten ter wereld. Of je nu voor jezelf loopt of om te trainen voor een marathon, je smartphone heeft ontzettend veel mogelijkheden om je te helpen bij het hardlopen. Runkeeper bundelt al die mogelijkheden in één app. Haal je persoonlijke doelen door een speciaal voor jou gemaakt plan of ren precies zo snel je wilt met updates over je voortgang in je koptelefoon.

Trek je eigen plan

Allereerst is Runkeeper een app waarmee je je workouts precies in de gaten kunt houden. Met Runkeeper houd je essentiele data bij, zoals de gelopen afstand, de tijd waarin je de afstand hebt afgelegd en de calorieën die je hebt verbrand. Ook je gemiddelde snelheid staat na een rensessie gelijk voor je klaar. Echt interessant wordt het pas als je de extra mogelijkheden in de app gaat gebruiken. Zo is er een ingebouwde stemcoach, die je helpt om je snelheid op peil te houden of je updates geeft over de tijd en afstand die je nog rest. Ook kun je zelf een plan opstellen. Als je bijvoorbeeld sneller wilt lopen, een record wilt breken of wilt trainen voor een bepaalde afstand, zijn er programma’s die op jou af te stemmen zijn.

Uitdagingen en Runkeeper Go

Om je gemotiveerd te houden, zijn er ook uitdagingen in de app die je kunt voltooien, krijg je regelmatig virtuele medailles voor het afronden van bepaalde doelen en doe je mee aan virtuele rengroepen, waardoor je niet alleen bent in het vieren van je vooruitgang. Voor echte fans van data is er ook Runkeeper Go, waarbij je nog betere schema’s kunt gebruiken om te trainen en extra data tot je beschikking hebt om nog beter inzicht te krijgen in je rennen.

Plus- en minpunten

  • Ga een hardloopuitdaging aan.
  • Audio-updates over je sessie.
  • Betalen voor trainingsschema's

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
170 MB
Ontwikkelaar
RunKeeper, LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Mylene 26/04/2019 Reactie van App.nl!
Hele handige app!
De app houdt heel precies bij hoeveel en hoever je hardloopt. Achteraf kan ik dan ook precies zien wat mijn tempo was en welk rondje ik heb gelopen. De pushmeldingen komen de motivatie af en toe ook zeker ten goede :) Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.