Smoke Revoke App: geleidelijk stoppen met roken

0
Voor wie wil stoppen met roken is dit een onmisbare app! Met een flinke dosis wilskracht alleen red je het vaak niet. Ook cold turkey werkt niet voor iedereen. Smoke Revoke geeft je de mogelijkheid geleidelijk te stoppen met roken door middel van een interval tussen iedere sigaret die je rookt. Hoe dichter je bij jouw stopdatum bent, hoe langer de interval tussen de sigaretten.

Krijg snel inzicht in jouw rookgedrag

De app werkt erg gemakkelijk, je geeft gelijk aan in hoeveel weken je zou willen stoppen met roken. Door de prettige tutorial weet je direct hoe alles werkt. In het startscherm krijg je een rookschema in de vorm van een klok. Dit moet jouw dag voorstellen en het aantal sigaretten dat je rookt. Het begin en eind van je dag worden afgebeeld als zon en maan, welke je eenvoudig kan verschuiven als je bijvoorbeeld eerder bent opgestaan of later naar bed gaat. In het midden van de klok zit de countdown. Daardoor zie je precies wanneer je de volgende sigaret mag roken. Zodra je een sigaret rookt druk je op enter. De app berekent vervolgens de tijd tot je volgende sigaret. Aan de hand van statistieken zie je jouw vooruitgang. Smoke Revoke hanteert ‘try before you buy’. Je mag de app een week lang gratis uitproberen, daarna betaal je voor de volledige versie.

Flexibel te gebruiken

Erg handig is de mogelijkheid om sigaretten te verschuiven, omdat geen dag natuurlijk hetzelfde is. Misschien had je een enorm stressmoment en heb je twee sigaretten achter elkaar gerookt. Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook. Het is je gelukt om een sigaret helemaal over te slaan! Als je het schema aanhoudt dan zal de interval elke dag iets langer worden, krijg je steeds meer controle op je rookgedrag en ben je binnenkort misschien wel helemaal van het roken af!

Plus- en minpunten

  • Een makkelijk aanpasbaar rookschema.
  • De uitleg is erg duidelijk.
  • De app is alleen in het Engels beschikbaar.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
17+
Downloadgrootte
22,8 MB
Ontwikkelaar
Alek Branch
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0