Zwanger en Zo App: onmisbaar bij je zwangerschap

0
Deze superinformatieve app is vrijwel onmisbaar voor iedere zwangere vrouw. Met de Zwanger en Zo app heb je toegang tot alle informatie over zwangerschap en geboorte. Compleet aan te passen naar jouw zwangerschap, is deze app jouw persoonlijke zwangerschapsassistent in pocketformaat. Voortaan heb je al jouw zwangerschapsinfo op zak!

Vol met leuke feitjes en handige checklists

Het eerste en wellicht ook het allerleukste item in de app is de 40 weken kalender, waar je week voor week de ontwikkeling van jouw kindje kunt volgen. Ook details over de grootte van jouw baarmoeder en informatie over de ontwikkeling van jouw lichaam vind je hier. Vanzelfsprekend voorzien van mooie illustraties en nuttige tips. Maak elke week een foto van jouw groeiende buik en sla deze op in de buikengalerij. Ben je niet zeker of je de juiste voeding tot je neemt? Neem dan een kijkje in de uitgebreide voedingswijzer. Deze is speciaal samengesteld met hulp van het Voedingscentrum. Groenten, fruit, broodbeleg, vleessoorten, kruiden, ze komen allemaal overzichtelijk voorbij en je weet direct wat je wel en niet mag eten. Ook lekkere recepten ontbreken hier niet. Nog zo’n leuk item is de checklist voor de babykamer! Hoeveel lakentjes, dekentjes en hydrofiele luiers heb je nou eigenlijk nodig? Met deze checklist haak je heel handig af wat je al hebt en zie je meteen wat je nog moet aanschaffen. Naast deze handige lijst zijn er bijvoorbeeld nog de checklisten voor je vluchtkoffertje, baby uitzet en de zaken die je nog moet regelen voor de geboorte.

Als het eenmaal zover is

En dan beginnen de weeën! Dankzij de ingebouwde weeëntimer meet je de precieze tijd van jouw weeën en de pauzes die er tussen zitten. Helemaal handig is de mogelijkheid om vier noodnummers in te voeren, die je direct kan bellen via de app. Zo heb je de nummers van bijvoorbeeld de verloskundige, het ziekenhuis, de huisarts en je partner direct bij de hand!

Plus- en minpunten

  • Elke week nieuwe groei informatie.
  • Vol nuttige tips en feiten.
  • Weeënteller.
  • Niet (meer) verkrijgbaar in Appstore.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
Alle leeftijden
Downloadgrootte
6,8 MB
Ontwikkelaar
Mama en Zo B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0